Nomineer NU je beste partners voor de DISCA’24!

0

Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2024
Categorie Best Knowledge / Best Process & Parts / Best Customer

 

De huidige tijd kenmerkt zich nog altijd  door diverse problemen, soms zelfs met verstrekkende gevolgen over de prijsstelling en levertijden tot en met afnameverplichtingen en het – onbedoeld – vergroten van het aantal suppliers. Juist nu wordt duidelijk wie je echte ketenpartners zijn. Wie je zo goed mogelijk en tijdig informeert over levertijden en -prijzen of ervoor open staat je mee te laten kijken naar het ontwerp, zodat je samen kunt zoeken naar alternatieven. Wie zijn uiterste best voor je doet om – links- of rechtsom – een oplossing te vinden zodat je toch kunt uitleveren aan je klant. Wie netjes afneemt en op tijd betaalt, ook al heeft hij je materiaal nu niet direct nodig. Daar draait het onder meer om bij het nomineren van bedrijven voor de DISCA’24: wie zijn je beste partners?

Nomineer nu die echte partner – een leverancier of een klant – voor een van de drie DISCA-awards:

  • Voor de Best Knowledge Supplier Award kunnen toeleveranciers worden genomineerd met eigen r&d (inclusief engineering) in Nederland. In deze categorie vallen de bedrijven die, dankzij hun ontwikkel- en engineeringsinspanningen, uitblinken in het toevoegen van waarde aan het eindproduct van de klant. Deze suppliers dragen er door kennis toe te voegen substantieel aan bij dat met het eindproduct meer geld wordt verdiend en/of de kosten ervan lager worden.
  • De prijs voor de Best Process & Parts Supplier is speciaal voor leveranciers ingesteld die, geconfronteerd met vaak (extreem) grote sourcingsproblemen toch (min of meer) op tijd, tegen de afgesproken prijs weten te leveren. Die weten te presteren, ondanks de grote logistieke problemen en de sterk gestegen transportkosten. Deze award is dus voor de leverancier die zich onderscheidt met zowel betrouwbare productie en distributie van parts, als met het uitstekend op orde hebben van zijn bedrijfsprocessen.
  • Voor de Best Customer Award kunnen Nederlandse industriële uitbesteders op oem- of first tier supplier-niveau worden genomineerd, met eigen r&d/engineering die productie en/of ontwikkeling/engineering uitbesteden. In deze categorie vallen bedrijven die hun toeleveranciers door transparantie, heldere communicatie en het nakomen van afspraken in staat stellen zo veel mogelijk toegevoegde waarde te leveren en zo de waarde van het eindproduct te verhogen en/of de kosten ervan te verlagen.

Alle nominaties worden anoniem verwerkt. Het nomineren van het eigen bedrijf of zuster/moederbedrijf is helaas niet mogelijk. Alle bedrijven die door meer dan één klant of leverancier worden genomineerd aan de hand van de bijgevoegde assesment, gaan door naar de tweede ronde. Vervolgens bepaalt een jury wie doorgaan naar de finale en worden de 2 mogelijk winnaars per categorie gekozen.

De finale vindt plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdagmiddag en -avond 21 november 2024 (noteer alvast in uw agenda en meld u aan!)

Link Magazine organiseert de DISCA (Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards) jaarlijks in samenwerking met ING en ISAH Business Software.

Wij kijken met belangstelling uit naar uw lijstje van preferred suppliers en/of customers (met vermelding van  Bedrijfsnaam, Adres & Plaats en contactpersoon), bij voorkeur uiterlijk op maandag 15  juli 2024. Uw overzichtlijstje  kunt u sturen naar DISCA@linkmagazine.nl. Verzoek: deel de leveranciers op uw lijstje s.v.p. onder naar de drie categorieën waarin we een award zullen uitreiken.

Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

John & Mireille van Ginkel en Alexander Pil
uitgevers & hoofdredacteur link Magazine  

 

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics