Rob Goossens is benoemd tot CEO van JOZ en Fullwood JOZ

0

Voormalig CEO Arend Kuperus heeft het stokje overgedragen aan Rob Goossens. Onder leiding van de heer Kuperus hebben JOZ en Fullwood JOZ de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Sinds 2019 is de totale omzet van JOZ flink gestegen. In de afgelopen jaren zijn ook verschillende producten aan het assortiment toegevoegd en is Fullwood succesvol overgenomen.

Na deze buitengewone groei bevindt het bedrijf zich onvermijdelijk in een nieuwe fase. Organisatorische optimalisatie is nodig om een solide basis voor de toekomst te leggen. Daarnaast zullen we aanzienlijk investeren in verdere innovatie. Deze nieuwe fase vereist een andere focus. We respecteren de beslissing van de heer Kuperus om de leiding over te dragen.

blank

De 1-daagse masterclass vindt opnieuw plaats op woensdag 17 april en donderdag 3 oktober 2024. Aanmelden en informatie.

Een Raad van Advies (RvA) is aangesteld om te ondersteunen bij strategische vraagstukken. We kijken uit naar een inspirerende samenwerking met Cees Hartmans (o.a. voormalig CEO van de URUS group) en Ingo Radermacher (o.a. voormalig CTO JOZ/Fullwood JOZ).

Het leiderschap van de heer Kuperus heeft veel bijgedragen aan JOZ en Fullwood JOZ. Wij zijn hem daarvoor dankbaar en wensen hem het allerbeste. Onder leiding van de heer Goossens, en in nauwe samenwerking met onze partners in de wereld bouwen we enthousiast verder aan de onderneming.

Fullwood JOZ werd opgericht in Groot-Brittannië in 1785 en is al meer dan 200 jaar bezig met innovatie in de melkvee-industrie. We hebben nu bedrijven over de hele wereld, onder andere in België, Tsjechië, Frankrijk, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en meer. Onze eerste melkmachine werd gelanceerd in 1948 en de productie van onze koeloplossingen startte in Zedelgem in België in 1964. Vanaf het begin hebben we ons erop toegelegd om onze grote expertise in te zetten voor positieve veranderingen binnen de melkveehouderij. Decennia later zijn we nog steeds aan het innoveren.

Al onze oplossingen zijn ontworpen rondom één kerndoel: het leven van melkkoeien en hun veehouders verbeteren en ervoor zorgen dat hun activiteiten productief en winstgevend zijn, terwijl de koeien zich comfortabel en gezond voelen. Deze filosofie strekt zich uit tot onze bredere bedrijfsaanpak. We zetten voortdurend progressieve stappen om meer te doen voor het milieu en duurzaamheid in de melkveehouderij.

We hebben verstand van melken en koelen. We weten met welke stress en uitdagingen melkveehouders te maken hebben, en ook dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en samen te werken aan de juiste oplossing. Wat u ook kiest, elk product is ontworpen met het oog op volledige veiligheid voor u en uw koeien, met functies die helpen besparen op arbeid en mensen en tegelijk zorgen voor melkproductie van de hoogste kwaliteit.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics