Elect start door als Elect High Tech Electronics B.V. onder de vleugels van PM.

0

Elect werd op 28-03-2024 door de rechtbank van Overijssel failliet. Elect B.V. zal voortbestaan als Elect High Tech Electronics B.V. onder de vleugels van PM en zal zijn huidige locatie behouden.

Na zorgvuldige afweging heeft PM (als onderdeel van de familie holding) het akkoord gekregen om Elect over te nemen. PM met meerdere ondernemingen in het high tech segment, zal Elect High Tech Electronics voortzetten met de benoeming van Kevin Weiden en Remco Wiggers – Demmer als management, die tevens de dagelijkse leiding op zich zullen nemen.

blank

De 1-daagse masterclass vindt opnieuw plaats donderdag 3 oktober 2024. Aanmelden en informatie.

Binnen deze familie holding bevinden zich onder meer PM te Dedemsvaart (ontwikkeling van lineaire lagers, complete positioneringssystemen en mechatronische modules), HTM Technologies (fijnmechanische toelevering en modules), Axxicon te Son en Breugel (microstructures, microfluidica, micro-injection moulding en ultra hoog nauwkeurige matrijs/stempelbouw), Hoppmann Soluitions te Enschede (feeding en assemblage systemen voor onder meer Pharma en Medical toepassingen) en Autonational te Ijlst / Gorredijk (speciaal machinebouw en composiet processing technologie).

Elect High-Tech Electronics assembleert hoogwaardige pcb’s, substraten, modulen en complete systemen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics