Pushing the Edge Days op 9, 10 of 11 april 2024!

0

De Pushing the Edge Days geven je een exclusieve kijk op de transformatie van de industrie door procesautomatisering en robotisering. Samen met innovators – Valk Welding, LVD, Kumatech, Q-Fin, en Obotize – lichten we de revolutionaire technologieën toe die de productie naar een hoger niveau tillen. Profiteer ook van de kennis van experts tijdens onze partnerpresentaties.

Programma:

  • Presentatie borstel- en slijptechnieken – Boeck & Metaaltechniek
  • Presentatie digitale fabriek – MKG & Q-Fin
  • Presentatie vision-technologieën – Affix
  • Presentatie robotprogrammatie – LVD & LRS
  • Presentatie interne logistiek – Kumatech
  • Presentatie lasrobots – Valk Welding

Naast faciliteiten zoals robots, omkeerstations, transportbanden en hefhulpmiddelen moet het ontbraamproces en de handling softwarematig geïntegreerd worden in het productieproces van de klant. Een essentiële vereiste hiervoor is de uitgebreide softwareconfiguratie van de ontbraammachines, die al aanwezig is in de machines van Q-Fin en ze “4.0 ready” maakt.

Om dit mogelijk te maken, heeft Q-Fin in samenwerking met meerdere partners een platform voor dit doel ontwikkeld. Dit platform is genaamd “Qonnect+”. Samen met deze partners is nu een universele API beschikbaar die kan communiceren met ERP/MES-systemen, FTS, 3D-vision-systemen en robots. MKG is al de eerste ERP-softwareprovider die met succes communiceert met Qonnect+, zodat eindbewerkingen voor plaatwerk volledig in het ERP-pakket kunnen worden ingevoerd. Deze bewerkingen worden gepland en de eindbewerkingen worden automatisch in de ontbraammachine geladen. Zodra de opdracht is voltooid, kan de Q-Fin-machine dit in het ERP-systeem als voltooid melden.

Kom in gesprek met professionals en denk mee in oplossingen voor de toekomst. Schrijf je in om deel te nemen aan deze revolutionaire ervaring; de partners zorgen voor de rest! De bezoekers kunnen samen met de partners ontdekken wat de mogelijkheden van morgen zijn voor uw bedrijf.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics