Radiant Synergy: Review “Power Electronics meets Solar Solutions”

0

Het laatste Spotlight Event van de Area of Excellence “Power Electronics” eind april georganiseerd met visionairs en innovators die een blik wierpen op de toekomst van fotovoltaïsche energie. Onder de paraplu van de SILICON ALPS & Green Tech Valley Cluster maakten 20 bezoekers deel uit van spannende inzichten, innovaties en prikkelende discussies.

blank

Link magazine februari/maart 2024 Thema: De keten op orde op lokaal niveau.
Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Tijdens het evenement werd inzichten gegeven over de wereld van fotovoltaïsche energie van de vijf uitgenodigde sprekers. Markus Prevedel van PVI GmbH sprak over de toekomstige ontwikkelingen in PV-systemen. Lukas Neumaier van Silicon Austria Labs GmbH deed verslag van het onderzoeksproject “PVReValue²”, waarin hij de mogelijkheden en beperkingen van het recyclen van zonnepanelen liet zien.

Dajana Scherr en Markus Feichtner van Sonnenkraft GmbH spraken over het “gebouw als energiecentrale voor zonne-energie”. Christoph Mitterhumer van EET – Efficient Energy Technology GmbH rondde de serie af met een kijkje in de wereld van de GaN-technologie in de PV-industrie.

Tijdens de paneldiscussie werden er door de deelnemers veel vragen gesteld en ideeën uit gewisseld met de sprekers.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics