TBRM Manufacturing neemt HaDo Fijnmetaal over, specialist in CNC verspanende bewerkingen.

0

Met de overname van HaDo Fijnmetaal versterkt TBRM Manufacturing haar positie op het gebied van CNC verspanende bewerkingen. Het hoge kwaliteitsniveau, aanwezige vakmanschap samen met de uitstekende leverbetrouwbaarheid sluit naadloos aan bij TBRM Manufacturing en TBRM Group. De gefaseerde overname waarbij TBRM Manufacturing start met een meerderheidsbelang en Hans der Kinderen de komende jaren nog aan boord blijft, biedt voor HaDo Fijnmetaal haar klanten een stabiele basis waarbij deze kernwaardes en continuïteit geborgd zijn en blijven.

blank

Link magazine februari/maart 2024 Thema: De keten op orde op lokaal niveau.
Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Combinatie met YouniQ Machining

De combinatie YouniQ Machining, Machining-24 en HaDo Fijnmetaal maakt dat we een unieke propositie kunnen bieden voor onze klanten. Series en volume productie vanuit de kennis en ervaring van HaDo Fijnmetaal gecombineerd met prototypes, one-offs en 24h-spoedorders zoals we deze met YouniQ Machining en Machining-24 bedienen.

Groei en verdere uitbreidingen

Het machinepark van YouniQ wordt medio Juni naar Geldrop verplaatst, samen met eerdere uitbreidingen neemt de capaciteit van het HaDo-machinepark met meer dan 50% toe! Gezamenlijk is de energie weer op het hoogste niveau en zijn we klaar voor verdere groei met onze bestaande en nieuwe klanten.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics