Deelnemers masterclass Smart Customization vol ideeën naar huis, masterclass 2024 op 17 april en 3 oktober 2024.

0

‘Dit geeft een goed overzicht van de ins en outs.’ ‘De sprekers zijn enthousiast en hebben veel kennis en ervaring over het onderwerp.’ ‘Ik ga met ideeën en concrete handvatten naar huis.’ Link Magazine organiseert samen met Post en Dekker, Yellax en Modular5 masterclasses Smart Customization en de reacties op de eerste edities zijn heel positief. In de zaal zaten deelnemers van bedrijven in uiteenlopende industriële sectoren, groot en klein. Ze geven aan dat de masterclass een goede mix van theorie en praktische tips bevat.

De masterclass is bedoeld voor bedrijven die de mogelijkheden van smart customization uitgebreid willen verkennen. Wellicht zijn ze voor hun klanten steeds hetzelfde aan het maken, maar dan toch elke keer weer net even anders? Het kan zijn dat het aantal uren engineering per miljoen euro omzet stijgt door steeds meer klantspecifieke engineering. Misschien is er sprake van steeds meer verstoringen en kwaliteitsproblemen.

Smart Customization is het eenvoudig, efficiënt en foutloos vertalen van een klantwens naar een gestandaardiseerde oplossing. Tijdens de masterclass komen onderwerpen als visie, modularisatie, standaardisatie, product-marktcombinatie, organisatie, businessproces, borgen, leiderschap en veranderproces aan bod.

De 1-daagse masterclass vindt opnieuw plaats op 17 april en 3 oktober 2024 (Locatie: Restaurant De Duikenburg, Voorstraat 30, 4054 MX in Echteld, www.duikenburg.nl)

Deelnemen

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics