LMtec Digital Solutions, gespecialiseerd in Product Lifecycle Management, voltooit rebranding naar Emixa DACH

0

Emixa, technologiepartner voor SAP/Siemens/Mendix, rondt de laatste fase van zijn rebranding naar één merk af. De meest recente acquisitie, LMtec Digital Solutions krijgt vanaf vandaag de naam Emixa DACH!

 LMtec Digital Solutions is een toonaangevende adviespartner in Duitsland en Zwitserland, gespecialiseerd in het leveren van Product Lifecycle Management (PLM)-oplossingen, waaronder managementadvies, onderhoud en technische ondersteuning. De samenwerking met Siemens Digital Industry Solutions, evenals SAP en Mendix, draagt bij aan hun visie om een belangrijke rol te spelen in de digitale transformatie van de maakindustrie, ook wel bekend als ‘Industry 4.0’. De samenwerking binnen Emixa biedt zijn klanten verbeterde en uitgebreidere diensten en zijn medewerkers kansen voor internationale ontwikkeling binnen het brede scala aan diensten, technologieën en landen waar de groep actief is.

Uitbreiding van Emixa naar de DACH-regio

De overname van LMtec Digital Solutions in september 2023 is een belangrijke stap geweest in de internationale uitbreidingsstrategie van Emixa. Met inbegrip van LMtec telt Emixa meer dan 530 professionals, gericht op Product Lifecycle Management (PLM), Enterprise Resource Planning (ERP), IT-architectuur, low-code applicaties, systeemintegraties en procesoptimalisatie, voornamelijk gericht op de maakindustrie. De groep streeft ernaar een van de toonaangevende spelers in West-Europa te worden, met een duidelijke focus op de maakindustrie, en is actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Zwitserland.

blank

Link magazine februari/maart 2024 Thema: De keten op orde op lokaal niveau.
Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Peter-Jan Simons, CEO van Emixa, verklaarde: “Ik ben enthousiast over deze volgende fase van de overgang naar één merk, inclusief LMtec, omdat dit onze klanten en collega’s de geweldige kans biedt om onze diensten uit te breiden en projecten en ondersteuning op internationale schaal te leveren.”

Peter Wassmer, Managing Partner van LMtec Digital Solutions, verklaarde: “Het merk Emixa wordt erkend als een toonaangevende specialist die oplossingen kan leveren op basis van SAP/Siemens/Mendix-technologie. Nu kan Emixa optreden als een vertrouwde digitale partner voor onze klanten bij het aanpakken van hun digitale uitdagingen.”

LMtec, opgericht in 2014, biedt adviesdiensten voor digitale transformatie, architectuur en implementatie van PLM-oplossingen, licenties en IT-diensten in alle industriële sectoren. Met een team van meer dan 70 experts in Centraal-Europa is het hun missie om gewaardeerde klanten in staat te stellen te innoveren en betere producten en diensten sneller op de markt te brengen. Ze bereiken toonaangevende innovatie door diepgaande industriële kennis, PLM best practices, unieke processen en technologische vaardigheden. LMtec is een Smart Expert Partner van Siemens Digital Industries Software, SAP en Mendix in de DACH-regio.

Emixa biedt zijn klanten innovatieve, hoogwaardige, full-service oplossingen op het gebied van digitale transformatie, met een speciale nadruk op de maakindustrie, ook wel bekend als ‘Industry 4.0’, gebruikmakend van Siemens (PLM), SAP (ERP), Mendix (Low Code Applications), aangevuld met Management Consulting, Integration Solutions en Data & Analytics praktijken. De groep is actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Zwitserland. De basis voor Emixa werd gelegd in 2021 met een uitgebreide reis in 2022 en 2023, toen de bedrijven Appronto, cards PLM Solutions, Dimensys, LMtec, Magnus en OnePLM de krachten bundelden met de steun van Holland Capital.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics