Scheepsfinancieringsfaciliteit van Damen en Siemens biedt toegang tot maritieme innovaties en duurzaamheid voor scheepsexploitanten

0

Partnerschap, Damen Financiële Diensten (DFS) en Siemens Financial Services (SFS) hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe faciliteit voor scheepsfinancieringsoplossingen op te zetten: Damen Ship Lease (DSL). De DSL-faciliteit is nu een van de fondsen van Damen Ship Lease Cooperation, dat wordt beheerd door DFS. Het is ontworpen om huidige en toekomstige reders de mogelijkheid te bieden hun vloot uit te breiden door hen in staat te stellen ultramoderne schepen aan te schaffen met behulp van flexibele financieringsopties.blank

blank

Link magazine februari/maart 2024 Thema: De keten op orde op lokaal niveau.
Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Deze strategische alliantie combineert de uitgebreide expertise van Damen op het gebied van maritieme oplossingen met de ervaring van Siemens Financial Services in de financiering van de maritieme industrie. De twee organisaties delen ook een toewijding om de maritieme sector vooruit te helpen door middel van duurzame en klantgerichte diensten. De aangeboden lease-opties stellen exploitanten in de zeer competitieve maritieme industrie in staat om schepen met de nieuwste technologie aan boord aan te schaffen, waardoor ze hun vloot kunnen vernieuwen om duurzamer en efficiënter te worden. Financiering is specifiek beschikbaar voor werkboten zoals sleepboten, snelle bemanningsleveranciers, Multi Cats, tenders, kleine veerboten en waterbussen.

Thijs Verwoerd, directeur Damen Ship Lease, zegt: “We zijn er trots op dat we onze activiteiten kunnen uitbreiden door deze samenwerking met Siemens Financial Services en zijn blij dat we nog meer klanten de mogelijkheid kunnen bieden om nieuwe Damen-schepen aan te schaffen. We zijn bijzonder blij dat deze faciliteit scheepsexploitanten een bredere toegang zal bieden tot de nieuwste maritieme innovaties, met name die welke hen zullen ondersteunen bij het bereiken van meer duurzaamheid.”

blank

De 1-daagse masterclass vindt opnieuw plaats donderdag 3 oktober 2024. Aanmelden en informatie.

We zijn verheugd om samen te werken met de wereldwijd toonaangevende Damen Group om hun bedrijf vooruit te helpen”, voegt Julian Hobbs, CEO van Siemens Financial Services, toe. “We financieren al een aantal door Damen gebouwde schepen voor andere reders, waardoor deze samenwerking een natuurlijke ontwikkeling is. Onze expertise in de leasing- en maritieme markt, gecombineerd met onze toewijding aan klantenservice, stelde ons in staat om deze financieringsregeling te structureren. Ons aanbod op het gebied van maritieme financiering heeft in korte tijd een lange weg afgelegd en het hebben van partners als Damen wijst op een mooie toekomst.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics