Mpac neemt CSi palletiseren over

0

CSi palletising  is verheugd aan te kondigen dat we een overeenkomst hebben gesloten om te worden overgenomen door Mpac Group plc (Mpac), een wereldleider op het gebied van high-speed verpakkings- en automatiseringsoplossingen.

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van end-of-line-systemen, waaronder palletiseermachines met meerdere lijnen, dozentransport en pallethandlingsystemen, past het aanbod van CSi goed bij de strategische intentie van MPAC om marktleider te zijn in het leveren van full-line verpakkingsoplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankensector, de gezondheidszorg en schone energie.

Het scala aan oplossingen dat CSi biedt, geeft een verdere breedte en diepte aan de mogelijkheden van Mpac, met een bijzondere focus op het hanteren en palletiseren van dozen. Mpac zal de strategische groeiplannen en  medewerkers van CSi blijven ondersteunen en toegang bieden tot de middelen en het wereldwijde verkoop- en servicenetwerk van de Groep om kansen te benutten in de bestaande kernmarkten van Mpac, gezondheidszorg, consumptiegoederen en eten en drinken.

Link magazine september 2024. Thema: Elektrificatie/waterstof.
Vraag exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Adam Holland, Chief Executive van Mpac, merkte op: “Ik ben verheugd de overname van CSi aan te kondigen, die, samen met onze recente overnames van Boston Conveyor & Automation(BCA) en SIGA Vision, ons klantenaanbod en onze kerncapaciteiten aanzienlijk zal transformeren, in overeenstemming met onze verklaarde strategische ambitie. We hebben de breedte van onze technologie aanzienlijk uitgebreid en ons klantenbereik wereldwijd uitgebreid. We zijn enthousiast over de talrijke groeimogelijkheden voor de uitgebreide Groep.”

Jan de Bruijn, CEO van CSi“CSi is zeer te spreken over de combinatie van deze twee bedrijven. Het sluit goed aan bij de strategische plannen die CSi in het verleden heeft gemaakt voor haar Nederlandse, Roemeense en Mexicaanse dochterondernemingen. De overname verbreedt het aanbod van CSi naar alle klanten. Bovendien is er een goede cultural fit en vergroot het de mogelijkheden voor CSi-collega’s om zich internationaal verder te ontwikkelen. Dit is de best mogelijke volgende stap voor CSi.”

Mpac is een wereldleider op het gebied van engineering en technologie, ontwerp, precisie-engineering, productie en ondersteuning van high-speed verpakkingsapparatuur en -oplossingen. Mpac bedient 80 landen in vier belangrijke regio’s over de hele wereld, waaronder Noord- en Zuid-Amerika, EMEA, APAC en het VK. Het bedrijf is actief in de aantrekkelijke groeimarkten Food & Beverage, Healthcare en Clean energy. Via zijn kernproductlijnen – Lambert, BCA, Langen, Switchback en SIGA Vision – biedt het bedrijf volledige lijn Original Equipment en Services voor geautomatiseerde high-speed verpakking, van de assemblage van producten tot het verpakken en palletiseren van dozen. Mpac, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is een door mensen gedreven bedrijf. Met meer dan 600 collega’s over de hele wereld, waaronder 350 toegewijde ingenieurs en ontwerpers wereldwijd, binnen operationele locaties in de VS, Canada, Nederland en Singapore.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics