Hoe ziet de toekomst van mobiliteit eruit? Welke technologische innovaties en nieuwe denkwijzen gaan ons mobiliteitslandschap transformeren?

0

Hoe ziet de toekomst van mobiliteit eruit? Welke technologische innovaties en nieuwe denkwijzen gaan ons mobiliteitslandschap transformeren? Om antwoorden op deze vragen te krijgen, nodigen we je van harte uit voor de 5e editie van de Mobility Shift op 13 november bij RAI Vereniging in Amsterdam.

Ook dit jaar hebben we een inspirerend programma samengesteld waarin experts hun visie geven op de toekomst van mobiliteit. Met prikkelende presentaties en diepgaande discussies laten we zien wat er allemaal mogelijk is als we durven te innoveren en anders te denken in de mobiliteit.

Wat kun je verwachten?

Duurzaamheid: Wat rijdt er rond in de zero-emissiezones van 2030?
Een panel van experts verkent de toekomst van de stadslogistiek en specifiek de rol van Licht Elektrische Vracht Voertuigen (LEVV). Een panel bespreekt met elkaar hoe de opkomst van LEVV het aangezicht van de zero emissie zones gaat veranderen. Hieronder de panelleden die al bekend zijn op dit moment.

Bereikbaarheid: Kan AI ons bereikbaarheidsprobleem oplossen?
Margriet van Schijndel (TU Eindhoven) deelt haar expertise over hoe Artificial Intelligence kan bijdragen aan efficiëntere en duurzamere mobiliteit.

Veiligheid: Gedragsverandering als sleutel tot nul verkeersdoden?
Verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen bespreekt hoe gedragsverandering kan helpen om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Link magazine september 2024. Thema: Elektrificatie/waterstof.
Vraag exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Netwerken en borrel
Een belangrijk onderdeel van de Mobility Shift is de ontmoeting tussen mensen die een hart hebben voor mobiliteit. Daarom beginnen we de Mobility Shift met een netwerklunch en sluiten we de dag af met een borrel, dé gelegenheid om te netwerken en na te praten met collega’s en experts uit de sector.

Programma
12.00 – 13.00 uur: Netwerklunch
13.00 – 13.15 uur: Opening door Frits van Bruggen, Algemeen Voorzitter RAI Vereniging
13.15 – 13.40 uur: Presentatie door Margriet van Schijndel (TU Eindhoven)
13.40 – 14.30 uur: Paneldiscussie: Wat rijdt er rond in de zero-emissiezone in 2030?
14.30 – 14.50 uur: Presentatie door Gerard Tertoolen (Verkeerspsycholoog)
14.50 – 15.00 uur: Afsluiting Mobility Shift door Frits van Bruggen
15.00 – 17.00 uur: Netwerkborrel

Waarom deelnemen?
De Mobility Shift biedt unieke inzichten in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Het is dé kans om te leren van experts, geïnspireerd te raken door innovatieve ideeën en waardevolle contacten te leggen.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan dit belangrijke evenement! Meld je aan en ontdek hoe de toekomst van mobiliteit eruitziet.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics