Zorgprofessionals en technici slaan de handen ineen

0

Pontes Medical en Mikrocentrum organiseren voor de zesde keer de Pontes Medical Expertmeeting. Deze editie vindt plaats op vrijdag 10 juni van 11.30-18.00 uur in het UMC Utrecht. Deze bijeenkomst brengt zorgprofessionals en bedrijven samen, zodat zij samen medische technologische innovaties kunnen realiseren. Ideeën rechtstreeks uit het ziekenhuis worden gematcht aan bedrijven die een bedrage kunnen leveren aan de uitwerking en vercommercialisering hiervan.

Een goede match

Zorgprofessionals hebben veel kennis over de klinische praktijk in het ziekenhuis. Zoals in elke branche lopen zaken goed, maar kan er ook veel beter. De zorgprofessional heeft zelf niet altijd de technische kennis of de tijd om deze vaak goede ideeën tot uitvoering te brengen. Tijdens de Pontes Medical Expertmeeting worden verschillende partijen vanuit het bedrijfsleven, de zorg, onderzoek en investeerders efficiënt aan elkaar gekoppeld rondom concrete onderwerpen.

Innovatie zoekt partner

In het lezingenprogramma komen onder andere 5 innovaties voor de spoedeisende hulp aan bod, waarbij partijen gezocht worden voor de ontwikkeling en de vercommercialisering. Ook bij de ronde tafelsessies wordt er concreet om hulp gevraagd bij de uitwerking van innovaties passend bij drie belangrijke trends. Zorgprofessionals vertellen waar ze tegen aan lopen en welk idee ze hebben om een proces te verbeteren met behulp van technologie. Bedrijven kunnen vanuit de zaal het gesprek aangaan met de zorgprofessionals. Deze interactie zet zich voort op de medtech markt. Bedrijven presenteren hier hun nieuwste innovatie of technologie op een sokkel en gaan het gesprek aan met zorgprofessionals en met elkaar.

Philips Rocco van den BergInspiratie

Meer inspiratie haalt u deze dag uit de inhoudelijke lezingen, bijvoorbeeld van keynote spreker Rocco van den Berg van Philips, over hoe je succesvol kunt innoveren in de zorg. Ook zullen er twee Pontes innovaties gelanceerd worden en gaat u naar huis met een verrassing waarmee u ook na de Expertmeeting verder kunt.

Kortom, hét platform voor zorgprofessionals en het bedrijfsleven om elkaar te vinden, kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Zo leveren we een bijdrage aan het efficiënter innoveren rondom medical devices.

Wilt u er ook bij zijn? Bezoek voor aanmelden en meer informatie www.pontesmedicalexpertmeeting.nl.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics