Werkzaamheden blijven doorlopen bij ADS van Stigt

0

Ondanks de enorme impact van het Corona-virus gaan bij ADS van Stigt de werkzaamheden in onze werkplaats en op locaties van klanten gestaag door. Zo stond vandaag onze afbouw vol met nieuwe Masson MM W4400 keerkoppelingen voor diverse klanten. Ook de revisies van onder andere een ZF W4610, ZF 500-1 A en MM W16500 lopen door.

Ook begin vorige week stond er een grote verzending klaar met een serie Masson keerkoppelingen. Deze zijn op basis van de wensen van de klant de afgelopen weken in onze werkplaats opgebouwd. Zo is één MM W7200 voorzien van een TOP PTO voor de aandrijving van een zware hydrauliekpomp. De andere keerkoppelingen zijn voorzien van een PTO voor aandrijving van een stuurwerk hydrauliekpomp. Verder zijn sleepsmeerpompen, monitoring en elastische koppelingen gemonteerd. Deze keerkoppelingen worden ingezet voor een trippel-schroef duwboot, een dubbel-schroef koppelverband en een enkel-schroef duwboot. Wij zijn trots op deze mooie serie en danken de klant voor het vertrouwen.

Samen sterk! 
ADS van Stigt is trots op haar service engineers die keihard werken onder alle geldende maatregelen om de leveringen toch mogelijk te maken. En natuurlijk ook onze dank aan een ieder die de maatregelen respecteert waardoor wij werkzaamheden op locatie kunnen blijven uitvoeren.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics