VDL konings investeert in robotlasstraat voor vervaardigen van Apparatuur voor röntgen/radiotherapie.

0

ProduLAS heeft op het einde van 2016 nog een robotinstallatie verkocht aan VDL Konings te Swalmen. Deze installatie zal bestaan uit een track van 13 meter met daarop 2 Yaskawa MA-2010 lasrobots.
De installatie is ingedeeld in 3 individuele stations waarbij in elk station een ander product gelast gaat worden. Ook gaat VDL Konings hun producten offline programmeren met het pakket genaamd AlmaCam. Dit pakket levert ProduLAS waarbij we ook de cursus en ondersteuning in geven.

Robotlasstraat

Het project wordt verder volledig turn-key door het team van ProduLAS geleverd.

Sjoerd van de Velde vult aan: “Een van de reden om de robotcel te kopen is dat ook bestaande en nieuw inkomende producten op deze lasrobotcel gelast moeten kunnen worden. Vandaar dat de 13 meter track is opgedeeld in drie werkzones. Twee zones zijn voorzien van een roterende as, en één zone is uitgevoerd met een L-manipulator met een handlingsgewicht van 1.500 kg. Ons productenpakket als traditionele machinefabriek, opgericht in 1873, is dan ook zeer divers. Wij zijn, met 75 medewerkers, gespecialiseerd in de speciale machinebouw in onder andere de folie-, foam-, film-, en automobiel industrie. Daarnaast zijn wij actief als toeleverancier en tier-1 partner voor diverse OEM-klanten en leveren wij compleet geassembleerde en geteste modules. Wij zijn hiervoor volledig gecertificeerd met de certificaten ISO 9001:2015, ISO 3834-2, ISO 13485:2003 en werken volgens de nieuwe EN 1090 norm voor staalconstructies.Door de combinatie van lassen, CAD/CAM programmeren en verspaning kunnen wij een volledig pakket aanbieden als one-stop-shop. Met de aanschaf van deze nieuwe robotlascel kunnen wij volledig aan de hoogste kwaliteitseisen van onze klanten tegemoet komen. Met dank aan ProduLAS, die deze robotlasinstallatie succesvol en met de hoogste zorg heeft geleverd”.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics