Vanderlande breidt campus uit met kantoor van 13.400 m2 voor 800 medewerkers.

0

Vanderlande is vandaag begonnen met de bouw van haar ultramoderne nieuwe kantoorfaciliteiten op haar campus in Veghel, Nederland. In een baanbrekende ceremonie werd de burgemeester van Meierijstad, Kees van Rooij, vergezeld door de financieel directeur van het bedrijf, Herman Molenaar, en bouwpartner Van de Ven, ter gelegenheid van de bouw van het kantoor.

Vanderlande breidt haar campus uit met een nieuw kantoor in afwachting van verdere groei en om het toenemend aantal medewerkers een comfortabele werkomgeving te bieden. Het gebouw van 13.400 m2 , dat in het derde kwartaal van 2021 zal worden opgeleverd, zal zes verdiepingen en 800 werkplekken omvatten. Daarnaast zal de innovatieve kantoorruimte beschikken over een multifunctioneel 400-zits restaurant, een fitnessruimte en een buitenschoenenkamp.

Tijdens de eerste fasen van deze ontwikkeling heeft Vanderlande veel aandacht besteed aan duurzaamheid met het oog op het behalen van de BREEAM-certificering ‘outstanding’. Energie-neutraal bouwen is daarom een strategische keuze voor het bedrijf, omdat het een gezonde werkomgeving voor zijn medewerkers kan creëren en aanzienlijke energiebesparingen kan realiseren. Andere beslissingen over het ontwerp en de inrichting van het nieuwe gebouw zijn genomen in nauwe samenwerking met een jonge, belangrijke gebruikersgroep om de wensen en eisen van de brede Vanderlande-familie nauwkeurig weer te geven en hen een toekomstbestendige werkomgeving te bieden.

“Ons nieuwe gebouw is ontworpen om teamwork te bevorderen en ervoor te zorgen dat onze campus in Veghel een plek is waar we voortdurend met klantgerichtheid kunnen werken, van elkaar kunnen leren en innoveren”, zegt Herman Molenaar. “Deze inspirerende kantoorruimte zal positief bijdragen aan de tevredenheid van onze medewerkers en onze mensen helpen om uit te blinken”, aldus Herman Molenaar.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics