Van Moorsel (Mikrocentrum) blijft zich ook na pensionering identificeren met mkb

0

Na een dienstverband van 22 jaar is Jan van Moorsel op 9 juni 2017 met pensioen gegaan.  Van Moorsel startte in 1995 bij Mikrocentrum als manager van de Afdeling Opleidingen en was vervolgens Manager Seminars en Beurzen (vanaf 2002) en Marketing Manager (vanaf 2008). Sinds 2003 was Jan van Moorsel Adjunct Directeur van Mikrocentrum. De afgelopen vier jaar heeft hij zich als manager Special Projects toegelegd op activiteiten zoals het co-organiseren van het collectief van Nederlandse bedrijven op de Hannover Messe.

Het Mikrocentrum ondersteunt het mkb bij het vergroten van kennis, het verbreden van het netwerk en het verbeteren van de bedrijfsprocessen. In zijn periode bij het centrum maakte Van Moorsel de alsmaar toenemende reken- en opslagcapaciteit van computers mee, net als de robotisering, het internet en de cloud, het 3D-printen  en nu IoT en Industrie 4.0. Ontwikkelingen die dat mkb steeds ‘schoorvoetend omarmt’. ‘En dat is ook wel logisch, want het mkb kan zich niet veroorloven te investeren in technologieën die nog niet goed werken’, aldus geeft Van Moorsel er nog ‘ns blijk van hoe dicht hij altijd bij de mkb’ondernemer stond.

Het afscheid van Jan van Moorsel vond afgelopen vrijdag plaats in het Techniekhuys te midden van vele vrienden en relaties, muzikaal opgeluisterd door een grote delegatie van de Philips Harmonie waarvan hij al jarenlang bestuurslid en actief lid is.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics