Uitnodiging 6 februari: Factory of the Future Awards 2019.

0

Verder digitaliseren, talent rekruteren en duurzaam ondernemen: aan uitdagingen heeft het bedrijf van morgen geen tekort. Benieuwd welke Belgische bedrijven op kop lopen, en hoe ze de toekomst tegemoet treden? 

Teken dan present op de vijfde editie van de jaarlijkse Factories of the Future Awards, waar we hen bekronen tot ‘fabrieken van de toekomst’. Dit keer vindt het event plaats tijdens Indumation in Kortrijk, waar u vanop de eerste rij ook de lancering van MindSphere World, een ecosysteem van Belgische bedrijven, hogescholen en universiteiten om het potentieel van IoT te ontsluiten kan meemaken. 

Even uniek aan de uitreiking van dit jaar is het aantal winnaars. Steeds meer organisaties tillen hun productie naar een hoger niveau, en ontpoppen zich zo tot toekomstgerichte ondernemingen. Het logische gevolg: er vallen meer prijzen uit te delen dan ooit tevoren.

Maar ook voor u valt er veel te rapen op het event. Het is immers de uitgelezen kans om: 

  • kennis te maken met organisaties die een voortrekkersrol innemen; 
  • alles op te steken over hun aanpak; 
  • te netwerken en kennis uit te wisselen met andere aanwezige bedrijven; 
  • inspiratie op te doen op de Indumation-beurs en de kick-off van MindSphere World België mee te pikken. (op uitnodiging) 

Inzichten sprokkelen over ‘best practices’ voor de toekomst? Schrijf u in voor de vijfde editie van de Factory of the Future Awards: 6 februari 2019. 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics