Tubeworkx uit Almelo sluit zich aan bij Indutrade Benelux

0

Tubeworkx uit Almelo over genomen door Indutrade technische bedrijvengroep. Deze nieuwste telg in de Indutrade-familie is gespecialiseerd in het vervormen van middelgrote tot grote series koperen, stalen en rvs-buizen. Dit doen zij middels uiteenlopende methoden (zagen, buigen, lassen en robotlassen, hardsolderen, etc.) en met een high tech-machinepark (bemand en onbemand). Het is de derde uitbreiding in korte tijd binnen Indutrade Benelux.

Directeuren Marc ter Horst en Dieks Prenger van Tubeworkx geven aan dat het feit dat het bedrijf blijft bestaan in de hoedanigheid zoals ze het hebben opgebouwd, de doorslag heeft gegeven om zich aan te sluiten bij de Indutrade-holding. Daarnaast vinden ze het aantrekkelijk dat Indutrade geen exit-strategie heeft. Hierdoor wordt een gezonde langetermijnbedrijfsvoering haalbaar.

Werkzaamheden Tubeworkx
Tubeworkx verricht o.a. werkzaamheden voor de automotive-industrie, verwarmingsinstallaties, de medische sector en de solartechniek. Door voortdurende innovatie op productietechnisch en logistiek gebied slaagt Tubeworkx erin samen met haar klanten tot oplossingen te komen die de totale kosten in de keten reduceren. De producten vinden hun weg naar gerenommeerde namen als: Atag, Bosch, DAF, Nefit, Nefit Industrial en Scania.

Over Indutrade
Indutrade Benelux is de holding waaronder de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB vallen. Wij richten ons op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten.

Onze doelstelling is te groeien met bedrijven waarin technische expertise, klantgerichtheid en een lokale infrastructuur centraal staan. De decentrale structuur vormt het hart van onze bedrijfscultuur en -strategie. Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen onze organisatie.

Vanuit de Indutrade Benelux-holding wordt ondersteuning geboden op het gebied van industriële know-how, financiën, ontwikkeling en management. Dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics