Trade & Innovate NL, 1 platform van publieke organisaties voor internationalisering van het Nederlandse bedrijfsleven.

0

In een feestelijke setting werd  in de Caballerofabriek in Den Haag met de ondertekening van dit convenant een belangrijke stap gezet in de samenwerking op het vlak van internationalisering van het bedrijfsleven, Trade & Innovate NL,  tussen de grote steden en provincies in Nederland en het rijk. Enkele prominente publieke en private bestuurders deelden hier hun visie op de internationale kansen die er liggen voor de ‘BV Nederland’ en hoe die door goede samenwerking binnen Nederland verzilverd zouden kunnen worden.

Adri Bom-Lemstra, gedeputeerde EZ bij de Provincie Zuid-Holland: “Wat ik heb geleerd van de missies tot nu toe is dat je gericht, gezamenlijk en vooral ook langdurig moet investeren in de relaties over de grens. De nauwe publieke samenwerking binnen Trade & Innovate NL maakt dit mogelijk. Het Nederlandse MKB wordt effectiever ondersteund, zodat de ‘BV Nederland’ optimaal zaken kan doen’.

De initiatiefnemers

Trade & Innovate NL is een initiatief van de volgende publieke organisaties: Amsterdam inbusiness, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, Economic Board Utrecht, InnovationQuarter, Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV (Oost NL), Rotterdam Partners en RVO.nl, samen met de ministeries van Buitenlandse Zaken en van Economische Zaken en Klimaat.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics