Tool Trader Europe nieuwe bewoner Brainport Industries Campus

0

Als speler in de verspanende industrie, met een focus op de fijnmechanische industrie, evenals de automotive en aerospace sector, is Tool Trader een waardevolle nieuwe campusbewoner. Tool Trader is een belangrijke schakel in het vinden van de juiste oplossing voor alle vraagstukken op het gebied van verspanende bewerking.

Door het nauwe contact met de leveranciers biedt Tool Trader de middelen om turnkey projecten efficiënt af te stemmen op de alsmaar voortschrijdende ontwikkelingen. “Een partij als Tool Trader, die als het moet het volledige tool management van productieprocessen uit handen kan nemen, past helemaal in onze visie”, aldus Bert-Jan Woertman, Managing Director Brainport Industies Campus. “Op die manier zorgen we voor nog meer bewijs van hoe het ecosysteem van de toekomst werkt”, zegt Ferdinand Gremmen, directeur SDK Vastgoed.

Marcel van Hijum, oprichter Tool Trader, ziet de komst naar de Brainport Industries Campus als een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf: “Wanneer ik vertel over het feit dat we naar de BIC komen, merk ik dat mijn zakelijke omgeving benieuwd is naar dit prestigieuze project. Ik verwacht veel van deze omgeving en kijk ernaar uit onderdeel uit te maken van de fabriek van de toekomst.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics