TEKLAB, vooruitstrevende productontwikkeling

0

 TEKLAB werkt graag met u samen om deze plannen uit te voeren.   U wordt actief betrokken  in onze pragmatische aanpak, om snel tot resultaat te komen.   Ons multi-disciplinaire design-team met 5 engineers,  heeft sinds 1994 al veel verschillende projecten opgeleverd en daarmee veel extra kennis en ervaring opgebouwd.  Zowel  met consumenten – als industriële producten.

 Multi-disciplinair, innovatief, resultaatgericht, kennis van productie/assemblage.

 Multi-disciplinair

 TEKLAB werkt vooral  voor het MKB  en grootbedrijf, maar ook voor ambitieuze start-ups en scale-ups.  Product-ontwerp voor sport-innovatie, mobiliteit, cosmetica, presentatie-systemen,  registratie-apparatuur, horeca / events equipment, laad-apparatuur,  koffer-systemen, POS automaten, zorg en medisch, sanitair, verlichting en publieke ruimte. We zijn benieuwd naar uw ontwerp uitdaging !

Heeft u een nieuw project, product-idee, een innovatie,  een oplossing of wilt u een bestaand product optimaliseren of moderniseren ?

 Innovatie

 TEKLAB kan het volledige productontwikkelings-traject  voor u uitvoeren of ook een aantal delen.  Van analyse, naar ideation en concepting,  van engineering en  materialisatie naar prototyping en van industrial design tot productie-voorbereiding.  TEKLAB heeft een goed uitgeruste werkplaats waarin we een groot deel van de proto-typing inhuis kunnen verzorgen. 

 Expertises

 Waarvoor benaderen opdrachtgevers  TEKLAB  ?    Vaak gaat het om een volledig ontwikkel-project, maar zeker ook bij capaciteitsgebrek, extra kennisbehoefte,  probleemoplossing, materiaalkeuze, digital twinning, reverse engineering, (massa)productie-gereedmaken en advies over uitbesteding.  Om octrooi-aanvragen te doen en mogelijke partners te interesseren met presentaties, zijn vaak conceptuele schetsen of 3D CAD files nodig van producten, en daarin kan TEKLAB  voorzien.


Neem voor een kennismaking contact op met Ronald Baar. Bel 023 529 60 21, stuur en email naar ronald@teklab.nl

 Advies en participatie

 TEKLAB kan onderzoek doen naar en adviseren bij octrooi-aanvragen en subsidie-zaken. Zonodig verwijzen wij u door binnen ons netwerk  van specialisten.  In principe participeert TEKLAB niet direct in bedrijven of projecten, maar kan wel doorverwijzen naar mogelijke financierings-opties.

 Productie en assemblage

In het inpandige dochterbedrijf TEKLAB Production, voert het team  klein-serie hoogwaardig productie –en assemblage werk uit, met moderne CNC freesmachines  en in een ruime goed uitgeruste assemblage werkplaats met magazijn.

Resultaat

In de gefaseerde,  planmatige aanpak wordt integraal overleg met u ingepland om de ideeën en resultaten te bespreken. Productontwikkeling  volgt het iteratieve proces van design thinking.  De eerste fases van onderzoek, analyse en vaststelling van het pakket van eisen zijn van groot belang en hiervoor moet voldoende tijd worden ingeruimd.

TEKLAB Productontwikkeling en TEKLAB Production BV zijn gevestigd in Heemstede, Noord-Holland.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics