Tebodin gaat circulaire startups helpen met opschalen

0

Tebodin, onderdeel van Bilfinger, introduceert een nieuwe service: het opschalen van startups. Als onderdeel van het streven om de transitie naar een circulaire economie te bespoedigen, richt Tebodin zich met de nieuwe service op het succesvol opschalen van startups in de biobased en circulaire economie tot volwassen bedrijven. Tebodin ondersteunt de startups met de specifieke kennis en expertise van toegewijde consultants en ingenieurs en brengt ze in contact met investeringspartners en een netwerk van klanten en leveranciers.

Essentiële middelen
Van de vele circulaire initiatieven zijn er helaas maar weinig in staat op eigen kracht de opschaling tot volwassen bedrijf te realiseren, zo stelt Tebodin in een persbericht. Succes in de laboratoriumfase garandeert nog geen vervolg als volledig operationele procesfaciliteit. Tebodin kan in veel gevallen de nodige middelen verschaffen. In vier stappen wordt de startup begeleid van initiatief tot commercieel levensvatbare onderneming, inclusief het valideren van het initiatief in studie-, pilot-, en demofases en het aantrekken van klanten en investeerders.

Samenwerken als partners
Ingenieursdiensten voor een startup vragen om een andere aanpak dan in conventionele klantrelaties. Het meest effectief is dan een nauwe samenwerking als partners in een flexibel team. Binnen dit team van partners blijft de startup volledig onafhankelijk, maar ontvangt deze de praktische en efficiënte ondersteuning van de consultants en ingenieurs van Tebodin.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics