SAP en Honeywell slaan handen ineen voor nieuw gebouwbeheerplatform

0

 SAP en Honeywell ontwikkelen samen een platform voor gebouwbeheer dat de efficiëntie en duurzaamheid van gebouwen beter in kaart moet brengen. Het platform brengt operationele en bedrijfsdata samen en ondersteunt zo de besluitvorming van gebouweigenaren en facilitair managers. Daarnaast is het realiseren van kostenbesparing een van de beoogde doelen.

Oplossing moet duurzaamheid en efficiëntie van gebouwen verbeteren

Aan de basis van de oplossing staat het SAP Cloud Platform, in combinatie met de prestatiebeheeromgeving Honeywell Forge. Nu bedrijven langzaamaan weer opstarten en medewerkers terugkeren naar hun werkplek, richten SAP en Honeywell zich als eerste op de vastgoedsector. Beheerders kunnen via een intuïtief dashboard alle verzamelde data in één opslag inzien en daar het gebouwbeheer direct op inrichten, aanpassen en verbeteren.

De nieuwe cloudgebaseerde oplossing biedt eenvoudig toegang tot een breder scala aan relevante vastgoedgegevens, waaronder energieprestatie, veiligheid, onderhoud, huur, belastingen, regelgeving en huurtermijnen. Het platform zal onder andere voorzien in:

 ·     Het verzamelen en inzichtelijk maken van financiële en operationele informatie rondom de verschillende portfolio’s van gebouweigenaren en facilitair managers.

 ·     Bewoners profiteren van optimalisatie van onder andere het energie- en warmteverbruik. Dat verkleint de CO2-voetafdruk, verlaagt energiekosten en verbetert de woonervaring.

 Een krachtig, intuïtief dashboard voorziet eigenaren van realtime KPI’s rondom onder andere duurzaamheidsaspecten en wooncomfort

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics