SafanDarley: Unisign begrijpt wat we nodig hebben

0

SafanDarley: ‘UNISIGN begrijpt wat we doen en concentreert zich op wat we echt nodig hebben!’

Frezen en slijpen in 1 machine

 Voor de productie van machineonderdelen was SafanDarley op zoek naar een nieuwe freesmachine. UNISIGN overtuigde SafanDarley met de UNIVERS 6000, die naast frezen ook slijpbewerkingen kan uitvoeren. Op deze manier kunnen twee machines worden vervangen door één investering. “De kracht van UNISIGN is dat ze het (slijp) pakket niet onnodig hebben uitgebreid met extra’s die we toch niet gebruiken. De focus bleef liggen op wat we echt nodig hebben. “

Productie manager Safan Darley

“UNISIGN heeft onze applicaties en producten zorgvuldig gecontroleerd alvorens ons te adviseren wat we nodig hadden. Ze brachten ons naar een bedrijf voor een referentiebezoek om de machine zelf te ervaren. Dit bedrijf bevestigde ook dat de service van Unisign goed was. “SafanDarley is al heel lang overtuigd van UNISIGN. In de productiefaciliteiten zijn er verschillende machines van UNISIGN geïnstalleerd.
De UNIVERS 6000 creëert flexibiliteit in het productieproces en kan meerdere taken uitvoeren, zoals frezen en slijpen. “Het is misschien niet de goedkoopste machine, maar UNISIGN biedt robuuste kwaliteit, flexibiliteit, kortere doorlooptijd en goede service”, concludeert Mark Das.
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics