Radan uitgeroepen tot beste CAD/CAM-leverancier van Nederland

0

Radan is uitgeroepen tot branchewinnaar CAD/CAM door het Nationale Business Succes Award Instituut. Daarnaast is Radan genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016, de grootste ondernemersprijs van Nederland. De Award-nominaties zijn een keurmerk voor onderscheidend goed ondernemen.

radan, Ton derksenDe genomineerden worden door een deskundige jury onder andere beoordeeld op expertise, onderscheidend vermogen, innovatiekracht en ambitie. “We zijn ontzettend trots met de benoeming tot branchewinnaar CAD/CAM en de nominatie voor de Nationale Business Succes Award 2016. Het is een erkenning voor onze visie en ambitie” zegt Ton Derksen, managing director van Radan in een eerste reactie.

Pionier in CAD/CAM
Radan vervult al ruim 40 jaar een pioniersrol op het gebied van CAD/CAM-software voor het aansturen van plaatbewerkingsmachines. Met baanbrekende vernieuwingen heeft Radan de trend gezet voor de huidige generatie CAD/CAM-systemen voor plaatwerk. “Deze nominatie is een extra stimulans om samen met onze klanten en partners te blijven ontwikkelen aan innovatieve automatiseringsoplossingen voor de wereldwijde plaatwerkindustrie”.

Opmerkelijk Onderscheidend Vermogen
De Nominatiecommissie schrijft in haar rapport dat  Radan een topontwikkelaar van zeer specialistische CAD/CAM-software is. Een absolute nichespeler die zich volledig heeft toegelegd op de plaatverwerkende industrie. En met succes! Jarenlange investeringen hebben haar uiteindelijk een positie opgeleverd die in de hele wereld uniek en ongeëvenaard is. In feite een trendsetter en game-changer.

Sterke marktpositie
De Radan-organisatie valt bij de Nominatiecommissie op door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. In een markt die continu in beweging is, weet Radan BV door zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen.  De Nominatiecommissie ziet in Radan BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.

Genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016 finale
Elke jaar worden door de Nationale Business Succes Award Instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches gevolgd en waar relevant genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. Deze parels van de economie en toonbeelden van ondernemerschap ontvangen de branche-award en komen in aanmerking voor de hoofdprijs: de jaarlijkse Succes Award, waaraan een geldprijs van € 100.000,- is verbonden. Tijdens een speciale gala-avond, welke ook uitgezonden wordt op TV, wordt deze prijs uitgereikt door ex-premier Jan Peter Balkenende.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics