Murrelektronik op de SPS IPC DRIVES 2017

0

De SPS IPC Drives is de toonaangevende automatiseringsvakbeurs in Europa. Met de nieuwste innovaties en actuele trends is de beurs hét platvorm voor iedereen die opzoek is naar de juiste oplossing voor zijn/haar automatiseringsvraagstuk.

Wat staat u te wachten bij Murrelektronik? 

Door een bezoek te brengen aan de Murrelektronik stand (Hal 9, stand 325) ontdekt u nieuwe baanbrekende innovaties op het gebied van: netwerk technologie, decentrale installaties, safety, netvoeding concepten en industrie 4.0

Het economisch verantwoord digitaliseren en modulariseren van machines en systemen is hét onderwerp van deze tijd. Wij bieden hoogwaardig, wel doordachte modulaire en geïntegreerde automatiseringscomponenten, waarmee we samen met u installatie oplossingen creëren.

Laat u inspireren op onze stand door talrijke decentrale en economische IP67-oplossingen. Van netvoedingen met geïntegreerde lastbewaking via ultra compacte Manged Switches tot modulaire veldbus modules met IO-Link en safety interfaces. En dat alles Plug & play! Wat wilt u nog meer?

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics