Goma investeert in capaciteitsuitbreiding

0

Om nog beter aan de groeiende vraag naar onze producten te kunnen voldoen, heeft Goma geïnvesteerd in een nieuwe Trumpf TC7000 pons-laser machine, een Safan Darley ATC kantrobot en een Kuhlmeyer bandschuurmachine.

Automatische plaatmagazijn Stopa.

Naast de in 2014 geïnstalleerde Trumpf TC7000 pons-laser machine wordt in april van dit jaar een tweede TC7000 pons-laser machine geïnstalleerd. De aanhoudende economische groei, en daarmee ook de vraag naar onze producten, heeft ervoor gezorgd dat deze capaciteitsuitbreiding noodzakelijk was. Door de Trumpf L3030 lasermachine te verplaatsen is ruimte gecreëerd voor deze nieuwste pons-laser combinatiemachine, welke ook op het automatische plaatmagazijn Stopa aangesloten wordt.

De SafanDarley ATC kantpers is in januari geleverd en is naar verwachting in april klaar voor gebruik. ATC staat voor ‘Automatic Tool Changer’, wat betekent dat de kantbank met behulp van een robot in staat is zelf gereedschappen te wisselen. Deze robotkantpers is aangesloten op het Stopa plaatmagazijn waardoor deze 24/7 kan produceren, ook wanneer er van gereedschap gewisseld dient te worden tussen de verschillende orders.

Naast bovenstaande machines is er direct vanuit de Technishow een Kuhlmeyer bandschuurmachine bij Goma afgeleverd. Met deze schuurmachine kan Goma verschillende producten, met name na het lassen, van een mooiere afwerking voorzien. Ook deze machine zal medio september in bedrijf worden genomen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics