Genomineerden voor de exposantenprijs van de EPHJ-EPMT-SMT 2018.

0

De jury van de exposantenprijs voor 2018 op EPHJ-EPMT-SMT, de internationale vakbeurs met hoge precisie, heeft zes innovatieve projecten geselecteerd uit de talrijke ingediende aanvragen. Deze zes genomineerde projecten zullen nu in stemming worden gebracht door de 800 exposanten van EPHJ-EPMT-SMT die de Grand Laureate 2018 kiezen.

De zes genomineerde bedrijven volgens de jury zijn:

ACQUANDAS is een technologiebedrijf dat een nieuwe generatie metalen componenten produceert voor toepassingen in medische apparaten en in andere soorten producten.

AXXIOS TECHNOLOGY SA, is een bedrijf dat hoogtechnologische innovaties op de markt brengt om de efficiëntie en prestaties in verschillende activiteitensectoren te vergroten en heeft tot doel een innovatieve oplossing te bieden voor problematische en schadelijke trillingsvelden.

CRISTALTECH SARL is het eerste en enige bedrijf dat edelmetaalkristallen op de markt brengt voor hoogwaardige horloges en sieraden.

OPTEC LASER SYSTEMS is een wereldleider in de concept ontwikkeling en het ontwerp van geavanceerde laser micro-bewerkingsgereedschappen.

SY & SE MICROSYSTEM TECHNOLOGIES is een start-up van de High School Arc Engineering (HE-ARC) gespecialiseerd in de assemblage van brillen en keramiek naar metalen. De Start-UP biedt haalbaarheidstests die zijn ontwikkeld met behulp van de materialen en producten van zijn klanten volgens nauwkeurige en gedetailleerde specificaties.

VULKAM (amorf metaal), is een bedrijf dat “amorf” of “metaalglas” metalen heeft geïndustrialiseerd met extreme eigenschappen, gekoppeld aan een buitengewone formatteringsmogelijkheid. VULKAM stelt voor om de formulering van het metaal aan te passen aan de industriële behoeften of een uniek micro-gietproces.

Deze Europese bedrijven hebben elk een zeer innovatief project ingediend dat de aandacht van de Jury heeft getrokken vanwege de toegevoegde waarde die het bijdraagt aan hun individuele technologische sector of op een meer transversale manier in alle high-tech industrieën die aanwezig zijn op EPHJ-EPMT-SMT.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics