Genomineerden voor de Dé Business Software Award 2016

0

Dit jaar zal er tijdens het Business Software event een primeur zijn. Speciaal aandacht wordt gegeven aan mooie bijzondere resultaten die met softwareproducten zijn bereikt door bedrijven in de industrie. Middels een selectie van de drie beste inzendingen worden deze organisaties extra in het zonnetje gezet. Zij krijgen de gelegenheid hun project te presenteren op 29 november tijdens het Business Software Event in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Het beste project van deze drie krijgt het eerste exemplaar van de Business Software Award uitgereikt.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury. De bekendmaking van de winnaar zal op 29 november tijdens het congres plaatsvinden.

Genomineerden

Bosch Sprang BV

Bosch Sprang heeft een lange traditie in het ontwikkelen en produceren van thermoform matrijzen en is een van de marktleiders in deze industrie. In een markt die snel, veeleisend en complex is, zijn levertijden van cruciaal belang.  Doelstelling was een verbetering van onze leverbetrouwbaarheid door niet langer te werken met papieren orderkaarten, maar het hele planningsproces zover mogelijk te automatiseren door middel van Isah Shop Floor Control. Waardoor de planning, wijzigingen en prioriteiten voor iedereen snel, real time en up to date zichtbaar is.

Euramax BV

Euramax heeft het afgelopen 1.5 jaar gewerkt aan het vernieuwen en implementeren van een binnen de bestaande systemen geïntegreerde product configurator. (SOFON).

Aangezien Euramax geen statische producten catalogus heeft, is bij onze opzet gekozen voor dynamische data uploads die de configurator met data van de verantwoordelijke afdelingen nagenoeg live maken. Het resultaat is dat nagenoeg alle bestaande gescheiden data systemen nu zijn  gekoppeld en ze vormen één geïntegreerd systeem.

Nijhuis Water Technology BV

De voortgaande groei zette bij Nijhuis Water Technology het projectbeheer onder druk. Reden om over te schakelen op een project georiënteerd ERP-systeem en vervolgens PDM/PLM op te pakken. Daarmee kan Nijhuis nu gestructureerd z’n projectdata beheren en met zoveel mogelijk standaardproducten efficiënt maatwerkinstallaties leveren. De keuze viel op het PLM-systeem PRO.FILE en implementatiepartner PLM Xpert. ‘Software is prachtig, maar je moet het wel op de juiste manier in je bedrijf introduceren. Zij hadden een helder plan.’

U kunt in de oktober uitgave van Link magazine lezen hoe Nijhuis het project heeft aangepakt en geïmplementeerd.
Het publiek kan tijdens het event meestemmen via de speciale BS Event app. Download deze gratis BS Event app:

app store google play
Op 29 november, tijdens het congres, maakt de jury bekend welke case wordt beloond met de eerste Business Software Award.

Informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij afdeling Vakbeurzen en Congressen bij Mikrocentrum, 040 – 296 99 22,events@mikrocentrum.nl, www.mikrocentrum.nl, of op http://www.business-software-event.nl.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics