Future Factory voor studententeams geopend op Universiteit Twente

0

Op vrijdag 2 november is de nieuwe vestigingsplaats van de studententeams Electric Superbike Twente en het Green Team Twente geopend. In de Future Factory vlakbij de campus aan de Auke Vleerstraat 3b bouwt het Electric Superbike Twente team aan een elektrische racemotor en Green Team Twente aan een zuinige waterstofauto.

“Het gebouw, waarin Green Team Twente en Electric Superbike Twente zijn gevestigd, is een perfecte plek om deze twee studententeams van de Universiteit Twente te hosten. We werken niet samen aan hetzelfde project, maar beide studententeams dagen zichzelf uit en streven naar een overwinning in een internationale competitie. Deze overeenkomst zorgt voor een goede sfeer in de Future Factory. Met beide teams in een gebouw zijn de communicatielijnen kort. Tevens is de locatie van het gebouw erg goed, want we zitten nu tussen de universiteit en de bedrijven van Kennispark: een perfecte mix tussen ontwikkeling en ondernemerschap”, vertelt Tim Veldhuis (Teammanager Electric Superbike Twente).

De teammanager van Green Team Twente (Feike van Veen) vult aan: “Het gebouw heeft veel ruimte om alle activiteiten uit te voeren die nodig zijn om een zuinige waterstofauto te bouwen. Wij hebben een grote werkruimte, een groot kantoor en vergaderzalen. In dit gebouw met twee teams kunnen wij kennis delen en dingen efficiënter doen.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics