Fraunhofer-Conferentie 10 oktober: ‘Klaar voor additive manufacturing 2018!’

0

Additive Manufacturing (AM) is een game-changing technologie die snel evolueert van zijn vroege toepassingen in prototyping om steeds meer geïntegreerd te worden in reguliere productieprocessen. Het trekt veel aandacht in een breed scala van industrieën, waaronder ruimtevaart, medische, energie, elektrische goederen, auto’s en nog veel meer. AM is met name handig bij het mogelijk maken van gereedschap loze productie voor producten die kleine batches, complexe geometrieën, op maat gemaakte ontwerpen, digitale reserveonderdelen en andere niche-functies vereisen.

Dit is echter een technologie die snel evolueert. Hoe moeten we de nieuwste ontwikkelingen bijhouden en bepalen welke technologie moet worden gebruikt en hoe deze moet worden geïmplementeerd in onze bestaande productiesystemen?

“Ready for Additive Manufacturing 2018” heeft vooraanstaande experts en vertegenwoordigers van de industrie uitgenodigd om te praten over nieuwe trends en uitdagingen op dit fascinerende gebied.

Sprekers:

Welkomwoorden door dr Biba Visnjicki.

DR. KRISTIAN ARNTZ, MANAGING DIRECTOR ACAM, GERMANY

Since April 2009, Mr. Arntz has been chief engineer of the department “laser machining” at the Fraunhofer IPT which develops and qualifies efficient manufacturing processes to use laser beam technologies in industrial value chains. Titel van zijn presentatie: Geavanceerde productie met 3D-printen – Procesketens van morgen.

PROF. IAN GIBSONWETENSCHAPPELIJK DIRECTEUR FPC, NEDERLAND

Ian Gibson is hoogleraar Design Engineering en wetenschappelijk directeur van het Fraunhofer Project Center aan de UT Twente, Nederland. Hij heeft eerder posities bekleed in het VK, Hong Kong, Singapore en Australië.Hij werkt al meer dan 20 jaar op het gebied van AM en een van zijn primaire interesses is medische modellering

GÜNGÖR KARA, CHIEF DIGITAL OFFICER BIJ EOS, DUITSLAND.

In zijn rol als directeur van Global Application and Consulting leidt hij de wereldwijde activiteiten van de applicatie- en consultingafdeling van EOS, de wereldwijde leider in technologie en kwaliteit voor industrieel 3D printen op poederbasis.

De conferentie heeft een beperkt aantal deelnemers, aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics