Expice kan met Isah effectiever sturen op de productie- en klantprocessen.

0

Momenteel vindt bij Expice B.V. in het Noord-Hollandse Zwaag de implementatie van de Isah business software plaats. Daarmee beschikt de producent van hoogwaardige innovatieve elektronica, nog dit jaar over een totaaloplossing waarmee het effectiever kan sturen op de productie- en klantprocessen.

Expice biedt klanten een totaaltraject dat bestaat uit concept-, elektronica- en mechanica-ontwikkeling, inkoop van componenten, printproductie en eindassemblage tot een compleet product, inclusief programmeren en functioneel testen. Daarnaast is het specialist op het gebied van kastenbouw, panelenbouw en kabelassemblage. Expice profileert zich door korte levertijden, gunstige condities en faire prijsstelling.

‘Wij zochten naar een degelijke en betrouwbare partner met een dito oplossing die begrijpt waar het in ons bedrijf om draait en die écht betrokken is bij het realiseren van onze doelstellingen’, zo licht directeur Happé de keuze voor Isah toe. ‘Isah vervult een voortrekkersrol in de smart industry en vanuit die positie ben ik er van overtuigd dat het pakket niet alleen nu maar tot in de verre toekomst blijft aansluiten bij onze eigen innovatiestrategie. De bewezen functionaliteit van de software en de continuïteit en stabiliteit van het bedrijf achter Isah zijn voor mij de bevestiging dat Expice de juiste keuze heeft gemaakt. Het feit dat Isah ook zelf de implementatie uitvoert, vormde een extra reden om te kiezen voor Isah.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics