Everon’s Business Portal, EVBox Group, geeft realtime inzicht in de status van een laadpaal, laadgedrag en energieverbruik.

0
Everon, het laadbeheerplatform van EVBox Group, geeft wagenparkbeheerders en locatiemanagers controle over de prestaties van hun laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen met behulp van de nieuwe Business Portal.

Everon’s Business Portal is een krachtig dashboard dat realtime inzicht biedt in de status van een laadpaal, het laadgedrag en het energieverbruik. De Business Portal helpt wagenparkbeheerders en locatiemanagers om betere beslissingen te nemen en hun laadinfrastructuur te optimaliseren op basis van uitgebreide data.

Everon’s Business Portal maakt het beheer van laadinfrastructuur een stuk eenvoudiger. Het is een plek waar gegevens en beslissingen samenkomen. Het uitgebreide inzicht in de laadgegevens helpt beleidsmakers hun laadnetwerk optimaal te beheren, de totale eigendomskosten te minimaliseren en de efficiëntie van hun laadpalen te maximaliseren.

In de huidige markt van laadbeheersoftware hebben wagenparkbeheerders een beperkt overzicht van het totale energieverbruik van hun wagenpark en de prestaties van bijbehorende laadpalen. Locatiemanagers missen de controle over hun stroomtoevoer, de laadpunten en parkeerplaatsen. Business Portal biedt bedrijven en beleidsmakers de middelen om deze problemen te voorkomen.

Of een bedrijf slechts een paar of zelfs duizenden laadpunten en elektrische auto’s beheert, wagenparkbeheerders en locatiemanagers hebben altijd via één dashboard het overzicht van alle laadgegevens. Met Business Portal controleren gebruikers het energieverbruik van de laadpalen, het laadgedrag en de gegenereerde inkomsten. Everon’s Business Portal werkt met alle laadpalen die OCPP-conform zijn. Op dit moment is Everon geïntegreerd met EVBox, Alfen, ABL, BTCPower en Schneider Electric.

Eind vorig jaar kondigde EVBox Group aan een beursgenoteerd bedrijf te worden in samenwerking met TPG Pace Beneficial Finance. Naar verwachting wordt EVBox vanaf het einde van het eerste kwartaal van 2021 genoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE).

Everon is een laadbeheerplatform waarmee elk bedrijf een eigen dynamisch laadnetwerk voor elektrische auto’s kan bouwen. Everon opereert in een van de snelstgroeiende branches en bedient wereldwijd veel toonaangevende bedrijven. Het platform is hardware-agnostisch, ondersteunt meer dan 21 verschillende talen, en kan moeiteloos met verscheidene API’s integreren. Ga naar everon.io voor meer informatie.
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics