Eric Haesen benoemd tot regional director ALTEN Benelux

0

Eric Haesen is met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot de Regional Director van ALTEN Benelux. De sterke groei van ALTEN in Nederland, België en Luxemburg én de ambitieuze groeidoelstellingen voor de toekomst, hebben geleid tot het besluit om over te stappen naar een Benelux-organisatie.

Arjen van Herwaarden

Vijftien jaar geleden heeft Eric Haesen, samen met Arjen van Herwaarden, namens de Groep het eerste kantoor van ALTEN in Nederland geopend. Zijn carrière is begin ’90 gestart in de technische software ontwikkeling. Daarna heeft hij diverse commerciële en management-rollen vervuld.

Eric Haesen: “Ik kijk erg uit naar deze nieuwe rol. Ik ben 15 jaar geleden het avontuur in Nederland aangegaan en inmiddels is ALTEN Nederland van een startup uitgegroeid tot een volwassen organisatie. Deze nieuwe rol biedt mij zowel persoonlijk als op internationaal niveau mooie nieuwe kansen.

Met mijn lange ervaring in de consultancy, waar ik zelf ook werkzaam in ben geweest als software engineer, maar ook op het gebied van management is het verkrijgen van het vertrouwen van onze medewerkers en klanten mijn belangrijkste doelstelling.

Ik voorzie een mooie toekomst voor de Benelux-organisatie met een compleet pakket aan diensten op het gebied van Life Science, IT en Engineering. Deze business lines hebben veel synergie met elkaar, zoals Internet of Things.

 

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics