Districtswinnaars Metaalunie Smart Manufacturing Award

0

De districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award zijn bekend. De jury, onder leiding van Anita Van Gils, onder meer als lector verbonden aan het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van de Hogeschool Windesheim, heeft op 20 december uit alle inzendingen zes districtswinnaars gekozen. De districtswinnaars gaan automatisch ook door naar de landelijke finale op 13 maart 2019.

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het 13 maart tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Anita Van Gils.

Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

De Metaalunie Smart Manufacturing Award districtswinnaars zijn, in alfabetische volgorde:

–           AW Machinery bv in Emmeloord, winnaar Oost

–           GSE bv in Brummen, winnaar Gelre

–           Koninklijke Otolift Trapliften bv in Bergambacht, winnaar Zuid-Holland

–           Metafas bv in Asten, winnaar Zuid-Oost

–           Sunshield bv in Raamsdonksveer, winnaar West-Brabant

–           Vanmac bv in Amersfoort, winnaar Midden

Naast juryvoorzitter Anita Van Gils, onder meer als lector verbonden aan het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van de Hogeschool Windesheim bestaat de jury uit Aukje Kuypers, Zakenvrouw 2018 en algemeen directeur van familiebedrijf Kuijpers, Martin van Zaalen, hoofdredacteur Link Magazine, Paul d’Hond, Senior Adviseur Productmanagement Kamer van Koophandel en Arjan Ester, CEO van Award winnend bedrijf in 2018, Aebi Schmidt Nederland bv.

Avond van de Maakindustrie

Zes districtswinnaars, drie genomineerden, een middag en avond boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze fantastische sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat er weer Awards worden uitgereikt aan top mkb-metaalbedrijven. De uitreiking vindt plaats op 13 maart 2019 tijdens ‘De avond van de maakindustrie’ in Jaarbeurs Utrecht.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics