Directieteam VDL groep wordt versterkt met Marc van Doorn en Rolf-Jan Zweep.

0

Om de groei van VDL Groep te organiseren, gaat het industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Eindhoven door met het versterken van de directie. Twee nieuwe adjunct-directieleden treden per 1 juli 2017 toe tot het directieteam. Het gaat om Marc van Doorn en Rolf-Jan Zweep.

Rolf-Jan Zweep

Met deze twee benoemingen is het adjunct-directieteam voor de komende jaren op sterkte. Adjunct-directieleden fungeren bij VDL Groep als sparringpartners van bedrijfsdirecteuren en vertegenwoordigen de bedrijven in de directievergadering. Met de nieuwe benoemingen gaat de adjunct-directie van VDL Groep bestaan uit twaalf personen. Dat zijn Rémi Henkemans, Henri Koolen, Simon Bambach, Bas van der Leegte, Jos van Meijl, Carel Bouckaert, Guustaaf Savenije, Jos Bax, Edwin Willems, Henk Coppens, Marc van Doorn en Rolf-Jan Zweep. De adjunct-directie vormt samen met de hoofddirectie het directieteam dat verantwoordelijk is voor de aansturing van de 92 bedrijven die deel uitmaken van VDL Groep. De hoofddirectie bestaat uit president-directeur Willem van der Leegte, Jan Mooren, Theo Toussaint, Pieter van der Leegte, Jennifer van der Leegte en Paul van Vroonhoven.

Marc van Doorn
Marc van Doorn (49) werkt sinds 1999 bij VDL Groep. Hij is destijds begonnen als directeur van VDL MPC, het bedrijf in Amersfoort dat actief is in de metaalbewerking. In 2005 is hij benoemd als directeur van VDL Bus Heerenveen, en in 2011 is hij directeur geworden van VDL Bus Valkenswaard. Marc gaat de supervisie voeren over een aantal bedrijven in de divisie Toeleveringen van VDL Groep. Tot 1 oktober 2017 zal Marc zijn nieuwe en zijn huidige functie combineren.

Rolf-Jan Zweep
Rolf-Jan Zweep (51) is sinds 2014 in dienst bij VDL Groep als directeur van VDL Translift in Dronten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in systemen voor de inzameling van afval. In het adjunct-directieteam is Rolf-Jan belast met onder meer internationale commercie, algemene financiële zaken en het ondersteunen van de hoofddirectie bij overnames. Totdat er een nieuwe directeur voor VDL Translift is gevonden, zal Rolf-Jan ook zijn huidige functie blijven uitoefenen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics