DE BOV FINALISTEN ZIJN BEKEND!

0

De Beste Ondernemersvisie, kortweg BOV, is een jaarlijks evenement in het Parktheater in Eindhoven dat draait om ondernemen met visie. De ondernemer uit de regio die zich met zijn/haar visie onderscheidt van de rest op onder andere lef, groei en uitstekende resultaten, wordt door een deskundige jury onder leiding van juryvoorzitter Tiny Sanders gekroond tot winnaar van de BOV-Award.

De BOV finalisten 2016

Bov KLG finalistAd en Kees Kuijken (KLG Europe), Eduard Biekens (LouwersHanique), Frans Huijbregts (Huijbregts Groep) zullen op maandagavond 21 maart in het Parktheater strijden om de felbegeerde Beste Ondernemers Visie (BOV) Award. Dagvoorzitter Theo Verbruggen zal tijdens deze avond deze 3 ondernemers uitgebreid aan de tand voelen over hun ambities, hun visie op ondernemerschap en de hoogte- en dieptepunten uit hun carrière.

bov eduard BiekensOnder andere een diepgaand onderzoek naar de financiële staat van de onderneming, dialoogsessies met de jury en diverse bedrijfsbezoeken liggen ten grondslag aan de uitslag waarop één van de drie finalisten op 21 maart 2016 voor de 21e keer wordt uitgeroepen tot Ondernemer met de Beste Visie. 

Frans HuijbregtsNaast de uitreiking van de BOV-Award is de avond gevuld rondom inspireren, netwerken en fun. Aansprekende keynotes, entertainment en volop netwerkmogelijkheden tijdens het diner voorafgaand aan de avond en de borrel na afloop hiervan, maken de avond compleet. 

aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics