Corné van Opdorp nieuwe voorzitter NEVAT

0

Corné van Opdorp, directeur van de BOZ Group, is tijdens de Algemene Ledenvergadering op 16 mei 2018 unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van NEVAT (Netwerk van Ambitieuze Toeleveranciers). Hij volgt daarmee Henk Smid, CEO van Variass, op die deze functie sinds 2015 heeft bekleed. Tijdens de ledenvergadering vond de overhandiging van twee lemniscaten, het beeldmerk van NEVAT’s professionaliseringsprogramma Business Coaching, plaats. Hiermee werd symbolisch de voorzitterswissel vorm gegeven.

Smid na 8 jaar weg bij NEVAT
Smid begon bij NEVAT als bestuurslid vanuit de sector EMS, vervolgens 2 jaar penningmeester en werd in 2015 verkozen tot voorzitter. Hij benadrukte toentertijd het belang van een vernieuwingsslag en stond aan de basis van het nieuwe NEVAT programma. Hierin was vooral ruimte voor inbreng van leden en stonden cross-sectorale thema’s op het gebied van bedrijfsvoering en Technologie Roadmapping hoog op de agenda. Smid draagt na 2 termijnen als bestuurslid met genoegen de voorzittershamer over aan Van Opdorp om de vernieuwing verdere vorm te geven.

Frisse wind bij NEVAT met nieuwe voorzitter
Van Opdorp was de afgelopen vijf jaar voorzitter van de Groep Plaatverwerkende Industrie (GPI), waar hij met zijn benoeming het jongste bestuurslid was. Van Opdorp is bereid zijn voorzitterschap een eigen verfrissende draai te geven. Als voorzitter hoopt Van Opdorp NEVAT verder te brengen brengen in de professionaliseringsslag waar sinds 2017 mee begonnen is om hiermee in te spelen op de huidige trends in de maakindustrie.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics