Connect Group benoemt Jeroen Tuik tot nieuwe Chief Executive Officer

0

connect Jeroen TuikConnect Group stelt Jeroen Tuik aan als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) vanaf 1 mei 2016.  Jeroen Tuik, 43 jaar, is Nederlander en heeft in zijn carriere heel wat management ervaring opgedaan in de electronica subcontracting wereld. Hij heeft management functies bekleed bij onder andere Benchmark en Pemstar,  bedrijven actief in dezelfde sector als Connect Group.

In april 2015 werd Flor Peersman, de Chief Operating Officer, aangesteld als CEO ad interim. Hij heeft die taak vervuld vanaf die datum tot op heden. Met het aanstellen van Jeroen Tuik als CEO, wordt het management team versterkt en zal Flor Peersman zijn aandacht terug volledig richten op de operaties in zijn functie als COO.

Connect 5Flor Peersman: “Ik ben blij dat Jeroen ons management team komt versterken. Het gelijktijdig uitvoeren van de functie van CEO en COO was een hele zware belasting die ik met plezier heb volbracht, maar tevens ben ik blij dat ik mij nu terug volledig kan concentreren op mijn taken als COO. De markten en uitdagingen waarin wij ons bevinden, vragen de volledige aandacht van een voltijdse COO en een voltijdse CEO. Met Jeroen erbij wordt dit nu ingevuld.”

Jeroen Tuik: “Ik kijk er naar uit het management team van Connect Group te kunnen vervoegen. connect moduleHet bedrijf staat nog voor belangrijke uitdagingen, maar ik geloof heel sterk in het kunnen van het bedrijf en wens mijn bijdrage te leveren tot haar succes.”

Jeroen Tuik zal voorgedragen worden om aangesteld te worden als bestuurder op de algemene vergadering van 26 april 2016.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics