Best Presterende Werkgever 2016 in de Plaatwerkbranche!

0

Klanttevredenheid en continuïteit in een relatie achten wij als bijzonder essentieel. Reden voor ons om telkens Nominatielabel-Arbeidsmarkt-2016weer met verbeteringen te komen waarmee wij betere en interessantere oplossingen kunnen bieden met een onderscheidende meerwaarde. Hoogwaardige producten met een hoge kwaliteitsstandaard zijn kenmerkend voor BOZ Group. Dit realiseren wij met onze ervaren vakmensen die klant- en oplossingsgericht werken en waarbij scholing een belangrijk aandeel heeft. Met een modern machinemark, hightech productieprocessen en veel innovatie trachten we de markt technologisch vóór te blijven.

Dit is in de markt niet onopgemerkt gebleven en met gepaste trots mag ik u mededelen dat de nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award (NBSA) Instituut, BOZ Group heeft verkozen tot Best Presterende Werkgever in de Plaatwerkbranche. Daarmee behoren wij officieel tot de beste werkgevers van Nederland en dingen wij einde jaar mee naar de titel ‘Beste werkgever 2016’.

Toelichting op de beslissing van de commissie:

BOZ Group heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op plaatwerkgebied, met een zeer sterke positionering. Het bedrijf heeft grote kennis en ervaring op haar vakgebied en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Het wordt algemeen als één van de beste en meest vooruitstrevende bedrijven BOZop dit gebied gezien en weet haar grote knowhow en haar innovatieve aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.

Behalve een mooi ‘award-beeldje’ zullen we ook extra aandacht krijgen van de schrijvende pers alsook van radio en TV. De eerste uitzending op RTL 7 zal plaatsvinden op zondag 24 juli a.s. om 10:25 uur tijdens het programma Succesvol Nederland.

Wij zijn met z’n allen enorm trots op deze waardering!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics