Rectificatie: Peter de Neef wordt adviseur Nationaal Register

0
Peter de Neef is benoemd tot adviseur bij Nationaal Register. Hij richt zich op het uitvoeren van zoekopdrachten voor commissarissen en toezichthouders in de private en (semi)publieke sector. Daarnaast versterkt Peter de boardroomadviespraktijk van Nationaal Register.
Peter de Neef (1960) is een ervaren bestuurder en investeerder in het bedrijfsleven. Sinds 2012 is hij directeur/eigenaar van 4SY Capital met deelnemingen in MKB-bedrijven als actieve aandeelhouder. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Deerns Group en lid van de Raad van Advies van VandeGrijp. Hij is onder meer werkzaam geweest als algemeen directeur bij KONE Nederland, Moba Group en e-Traction. Ook was hij van 2005-2010 lid van de Raad van Bestuur van KONE Corporation.
Over Nationaal Register
Nationaal Register is een autoriteit en vernieuwer op het gebied van toezicht, met drie pijlers. Vanuit NR Search & Advisory verzorgt het bureau werving en selectie van commissarissen en toezichthouders en boardroomadvies. NR Academy organiseert diverse opleidingen zoals de Leergang Board Potentials en Masterclasses Commissariaat & Toezicht. Stichting Nationaal Register draagt door middel van o.a. onderzoeken en bijeenkomsten bij aan de professionalisering en ontwikkeling van het toezichthoudende vak.
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is Peter de Neef niet de oprichter van e-Traction. Het Apeldoornse bedrijf is opgericht door ing. Arjan Heinen, die de uitvinding van de wielmotoren heeft gedaan en de bijbehorende patenten heeft gedeponeerd.
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics