Automotive Congress 2017: Challenges for the Automotive Industry centraal

0

AutomotiveNL, RAI Automotive Industry en Mikrocentrum organiseren op 7 en 8 juni 2017 de 11de editie van het Automotive Congress. Dit jaar staat het thema ‘Challenges for the Automotive Industry’ centraal. Op het congres, dat plaatsvindt op de Automotive Campus te Helmond, komen actuele topics als Smart Mobility, Green Mobility, Manufacturing & Logistics en Materials & Design uitgebreid aan bod. Daarnaast wordt gesproken over de uitdagingen en kansen binnen de automotive industrie en de nieuwste technologieën.

Uitgebreid kennisprogramma

Tijdens het Automotive Congress is er een uitgebreid kennisprogramma met plenaire sessies door keynote sprekers van internationale gerenommeerde bedrijven als Valeo, DS Automobiles, TomTom, Schaeffler, HTSM, Mov’eo, NXP Semiconductors en Fraunhofer Institut. Daarnaast worden er tours georganiseerd naar DAF Trucks N.V. en diverse parallelle sessies met de volgende thema’s: Smart Mobility, Green Mobility, Manufacturing & Logistics and Materials & Design.

AutomotiveNL, Jean Pierre Heijster

Volgens Jean Pierre Heijster, Manager Automotive Congress, is het belangrijk dat er een congres voor de automotive industrie wordt georganiseerd: “Het is het enige internationale automotive industrie congres van Nederland. Door de diversiteit van de themagebieden ontstaat er een sterke disseminatie rol voor de industrie. En natuurlijk draagt het bij aan de ontwikkeling en positionering van de Automotive Campus in Helmond, waar het Automotive Congress wordt georganiseerd.”

RAI Vereniging voorzitter Steven van Eijck

“De Nederlandse Automotive industrie is wereldwijd een van de meest toonaangevende toeleveranciers van de auto-industrie en levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse werkgelegenheid en export. De innovaties die hier worden ontwikkeld zijn mede bepalend voor de auto, trucks en mobiliteit van de toekomst. Dit congres draagt eraan bij dat kennis en ervaring wordt gedeeld en zorgt er ook voor dat de sector de aandacht krijgt die het verdient.”

Mikrocentrum, Herman van Wierst

“Het samenwerkings- & innovatievermogen van de Nederlandse (hightech) maakindustrie is baanbrekend en van wereldklasse. Het is juist deze inventieve collaboratie, vaak van buiten de traditionele kanalen, die extra kansen biedt voor de Nederlandse Automotive Industrie. Dit voor Nederland unieke automotive congres verbindt & inspireert op internationaal niveau met ontwikkelingen, interactie en expertise van OEM tot materiaalspecialist en alles wat er tussen zit.”

Deelnemen

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics