Arend Kuperus volgt bij JOZ Rick Elling op als ceo.

0

Sinds 1 februari 2019 is Arend Kuperus de nieuwe CEO van JOZ B.V. te Westwoud. Hij volgt Rick Elling op, die ruim 13 jaar deze functie bekleedde. Met de expertise van Arend Kuperus verwacht JOZ nieuwe kansen te creëren, internationale groei te versnellen en de huidige positie in de markt te versterken.

Rob Elling

Rick Elling

Visie gebroeders
In de laatste dertien jaar hebben we met ons bedrijf een duurzame groei gerealiseerd. We hebben nieuwe producten geïntroduceerd op basis van de vraag vanuit onze dealers en klanten: robots en schuiven die zwaar werk overbodig maken en de stal transformeren in een diervriendelijke (natuurlijke) omgeving, voor meer comfort voor zowel boer als vee.

Na een periode van veel inspanning is het weer tijd voor de volgende stap, een nieuwe strategie en dat vereist het benoemen van een nieuwe CEO. Met genoegen kondigen Rick – en Rob Elling aan dat ze Arend Kuperus hebben benoemd als nieuwe CEO. Hij gaat een belangrijke rol spelen bij het lanceren van een nieuwe strategie die ons naar een hoger niveau moet tillen en die ons helpt bij het realiseren van onze doelen. Kuperus, die wereldwijd diverse leidinggevende functies heeft bekleed, brengt meer dan 30 jaar ervaring in de voedsel- en landbouwsector met zich mee. Als gevolg van deze verandering krijgt Rick Elling een functie waarin hij zich afwisselend bezighoudt met verkoop, klanten en producten.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics