André Heesterbeek ontvangt Kees Kooij Award 2020

0

Op 11 december 2020 reikte Mikrocentrum de Kees Kooij award uit. Deze award wordt sinds 2004 uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Mikrocentrum. Dit jaar ontving docent André Heesterbeek de award uit handen van directeur Geert Hellings en manager Afdeling Opleidingen Frank Bruls. 

 André Heesterbeek is al ruim 5 jaar actief als docent voor de cursussen op het gebied van tekeninglezen, vorm- en plaatstoleranties en geometrische meettechniek bij Mikrocentrum. Hij staat bekend als een zeer deskundig docent die de lesstof, ongeacht het niveau van de cursisten, goed weet over te brengen. Als André ergens echt voor staat, dan is het wel voor het leveren van de hoogste kwaliteit, zonder concessies. “We doen het goed of we doen het niet” is dan ook een veelgehoorde uitspraak. Niet voor niets heeft André bij zijn laatst verzorgde cursus een gemiddelde docentscore van 9,5.

Thema: Hoe wordt een bedrijf duurzaam en winstgevend? Lees Link magazine digitaal

Voor iedereen aandacht
Frank Bruls, Manager Opleidingen Mikrocentrum over André Heesterbeek: “André heeft voor iedereen aandacht. Wanneer een cursist achterloopt, dan komt hij altijd met een voorstel om de kennis bij te spijkeren. Zo is André recentelijk bij een cursist die was ingestroomd tijdens de opleiding Gereedschapmaker, bij zijn werkgever langsgegaan op hem een-op-een bij te praten over de behandelde lesstof. Zo kon deze cursist zonder achterstand direct aan de slag. André staat ook altijd klaar voor andere docenten. Het teamgevoel staat bij hem boven individuele belangen. Een goed voorbeeld is dat hij zelfs zijn eigen lesmateriaal heeft uitgeleend aan een andere docent, zodat deze zijn lesstof beter op de cursisten kon afstemmen. Iemand die zo bevlogen is in het delen van kennis verdiend erkenning en is een echte ambassadeur voor Mikrocentrum. Daarom ontvangt hij dit jaar de Kees Kooij Award.”

Over de Kees Kooij award

Kees Kooij, oud-directeur van Philips CFT, was van 1992 tot en met 2004 voorzitter van het bestuur van Mikrocentrum. Vanwege zijn grote verdiensten voor Mikrocentrum is bij zijn afscheid in 2004 de Kees Kooij Award ingesteld.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics