De aantrekkelijkste werkgevers van 2017: MeanderGroep Zuid-Limburg en VIRO

0

MeanderGroep Zuid-Limburg en VIRO zijn tijdens de LWV Limburg Happening uitgeroepen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2017 in respectievelijk de categorieën Groot bedrijf en MKB.

Viro, De aantrekkelijkste werkgever van Limburg

De campagne Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg heeft als doel jongeren te laten zien wat voor mooie bedrijven we in Limburg hebben. Op die manier krijgen jongeren een beter beeld van de arbeidsmarktkansen in Limburg waardoor ze wellicht eerder zullen kiezen voor een opleiding en carrière in de regio.  Tijdens het feestelijke finale evenement op de Limburg Happening van de Limburgse Werkgevers Vereniging, 28 juni 2017, werd de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2017 bekend gemaakt. MeanderGroep en VIRO  worden van harte gefeliciteerd met deze welverdiende titel!

Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, aangezien ze zich in de kijker hebben gezet bij jong talent en via www.brainport2020career.nl het contact kunnen blijven onderhouden. De top 3 in elke categorie is als volgt:

Top 3 aantrekkelijkste werkgevers van Limburg

MKB

Grootbedrijf:

  • MeanderGroep Zuid-Limburg
  • Accenture
  • Sevagram

Doel verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

In 2014 startte de LWV samen met Keyport2020 en Limburg Economic Development de imagocampagne Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg als onderdeel van het maatschappelijk project Limburg Magnet. Inmiddels zijn ook Brightlands, LLTB, MKB-Limburg en Connect Limburg waardevolle partners van de AWVL-verkiezing.

Uit onderzoek is gebleken dat scholieren en studenten doorgaans vrijwel niet bekend zijn met de mooie Limburgse werkgevers in de regio. Mede door deze onbekendheid vertrekken veel jongeren na hun studie richting de Randstad om daar hun geluk te beproeven. En dat is een gemiste kans! Het doel van Limburg Magnet is dan ook om jong talent (mbo, hbo en wo) beter te informeren over de aantrekkelijke bedrijven in Limburg en de bijbehorende carrièremogelijkheden.

De Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg-verkiezing is voor werkgevers een mooie manier om hun bedrijf  te presenteren en in contact te komen met getalenteerde jongeren, klanten en andere bedrijven. Het is laagdrempelig, eigentijds en een effectieve manier om je als bedrijf in de kijker te spelen.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics