Brose benoemt AWL tot Europees ‘supplier of the year 2016’

0

AWL-Techniek is door de wereldwijde automotive leverancier Brose uitgeroepen tot ‘Supplier of the Year 2016 Europa’ .  Eerder dit jaar won AWL voor de tweede keer de Key Supplier Recognition van Brose. ‘Los van ons partnerschap met AWL en ons vertrouwen in het bedrijf zijn zij ook dé partij die zich in een vroeg stadium bij een project betrokken voelen. Daarnaast blinken ze uit in professioneel projectmanagement. Zo hebben zij een, voor ons, uiterst belangrijk en uitdagend project in Mexico in alle vertrouwen opgepakt en uitgevoerd. Deze award toont die erkenning’, aldus Jens Tramontano, Global Purchasing bij Brose. Brose is de vijfde grootste automotive-leverancier van de wereld, van onder andere mechatronische systemen en voor in portieren en zittingen.

De Key Supplier Recognition die AWL eerder dit jaar kreeg, staat onder andere voor de hoge prestaties en kwaliteit, goede service en uitstekende resultaten van de Veluwse machinebouwer. Brose spreekt met deze prijs jaarlijks haar waardering uit aan een aantal leveranciers. De ‘Supplier of the Year Award’ daarentegen, reiken ze slechts één keer per jaar uit aan de allerbeste.
‘We zijn wederom zeer vereerd, eerst worden we voor de tweede keer erkend als Key Supplier en nu ook als dé Supplier van Brose van 2016. Een prestatie waar we met z’n allen dagelijks hard voor werken en waar we met z’n allen erg trots op zijn’, Brand van ’t Hof, CEO van AWL.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics