Mobiel IoT-platform Emerson moet beperkingen controlekamer overwinnen

0

Emerson introduceert DeltaV™ Mobile, een nieuw platform dat IoT-technologie (Industrial Internet of Things) gebruikt om de productie-engineer van de toekomst te ondersteunen met volledige toegang tot realtime gegevens, trends en informatie, zodat deze beter gefundeerd belangrijke operationele beslissingen kan nemen, veilig, overal ter wereld. DeltaV Mobile is onderdeel van het Emersons Plantweb™ digitale ecosysteem en combineert smartphonetechnologie met procesbesturingsgegevens om operationele informatie 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar te maken voor de klanten, bijvoorbeeld bedrijven op het gebied van olie- en gas, raffinage, chemie en farmacie. Voor betere veiligheid, betrouwbaarheid en operationele prestaties. Aldus persinformatie van Emerson.

De digitale fabriek van de toekomst gebruikt DeltaV Mobile om de beperkingen van de controlekamer te overwinnen en de digitale medewerkers – managers, engineers, operators en andere vakdeskundigen – in staat te stellen de installatie te monitoren en belangrijke operationele gegevens te bekijken, hoe en waar ze maar willen. Ze hoeven niet meer te wachten op de normale werktijden of handmatige rapportage en hoeven niet achter een computer te zitten.

DeltaV Mobile werkt naadloos en veilig samen met het DeltaV DCS en levert belangrijke contextuele gegevens die andere oplossingen vaak negeren. Met de extra context kunnen gebruikers van DeltaV Mobile betere beslissingen nemen over operationele gebeurtenissen. Het effect daarvan komt uiteindelijk tot uiting in de bedrijfsresultaten. DeltaV Mobile gebruikt Emersons Plantweb Secure First Mile™ technologie om belangrijke gegevens van de installatie op een veilige manier op afstand ter beschikking te stellen zonder de kritieke productiesystemen aan te tasten.

‘DeltaV Mobile is een belangrijk IoT-hulpmiddel om bedrijven te helpen sneller en slimmer beslissingen te nemen’, aldus Jamie Froedge, president, Process Systems and Solutions, Emerson Automation Solutions. ‘Mobiele informatie gaat de operationele workflow transformeren en stimuleert samenwerking binnen de onderneming. Dit helpt klanten Top Quartile prestaties te leveren.’Top Quartile betekent dat een bedrijf tot de beste 25 procent van vergelijkbare bedrijven behoort, gemeten naar operationele activiteiten en rendement op het geïnvesteerde vermogen.

DeltaV Mobile is een infrastructuur die klaar is voor IoT en stelt on-site teams in staat om snel en veilig te communiceren met off-site experts. Hierdoor komt expertise breder binnen de onderneming ter beschikking en ontstaat er samenwerking tussen de verschillende locaties. Intuïtieve mobiele weergaven en aan te passen filters zorgen ervoor dat de gebruiker heldere en relevante informatie en waarschuwingen over de veiligheid en de prestaties te zien krijgt. DeltaV Mobile stuurt op eenvoudige wijze alarmmeldingen, trends en gegevens die beschikbaar zijn op de DeltaV-werkplekken van de operators, door naar iOS- en Android-apparaten en stuurt alarmmeldingen via pushberichten, SMS of e-mail.

DeltaV Mobile is een centrale platformoplossing in Emersons Always Mobile™ portfolio, samen met Asset View voor het AMS ARES asset-managementplatform en Guardian™ Mobile. Always Mobile technologie maakt operationele mobiliteitsoplossingen mogelijk die de productiviteit en de samenwerking bevorderen. Met veilige, onmiddellijke toegang tot operationele informatie in intuïtieve weergave, kan het personeel op alle niveaus effectieve, belangrijke beslissingen nemen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics