Verder Groep neemt de Zuid-Koreaanse pompenfabrikant JEC over.

0

De Verder Groep, een grote nichemarktproducent van pompen en laboratoriumapparatuur, heeft JEC overgenomen, producent van hygiënische draaizuiger-, centrifugaal- en schroefspindelpompen. Met deze overname versterkt Verder haar hygiënische positie in de farmaceutische-, voedings- en drankenmarkt, met een volledig portfolio van hoogwaardige producten in de belangrijkste economieën ter wereld.

Andries Verder, CEO van Verder International, zegt dat de Groep erg enthousiast is om JEC te laten toetreden tot de Verder familie van bedrijven. “Wij zijn van mening dat de integratie van JEC in de Verder verkoop- en distributieorganisatie wereldwijd JEC in staat zal stellen zijn hoge groeitraject voort te zetten. De overname van JEC met hun hoogwaardige draaizuiger-, lobben- en dubbele schroefspindelpompen zal Verder ook een sterkere positie in de Aziatische markt geven en biedt grote kansen in de belangrijke Koreaanse markt.

JEC Ltd., opgericht in 1990, heeft een continue groei laten zien dankzij haar innovatie in de productie van hoogwaardige pompen voor de voedings-, farmaceutische- en andere hygiënische markten. JEC Ltd, tegenwoordig een toonaangevende Aziatische pompenfabrikant en de marktleider in Korea, heeft wereldwijd een uitgebreid distributienetwerk. Directeur James Song blijft betrokken bij het management van JEC Ltd.

De Verder Groep is in 1959 opgericht door André Verder als handelsonderneming in innovatieve producten. De Groep is onder familiemanagement gebleven en is actief met eigen verkoopkantoren in 27 landen en diverse productielocaties. De twee divisies Verder Liquids (industriële pompen) en Verder Scientific (laboratoriumapparatuur) hebben door de jaren heen een gelijk groeitempo aangehouden.

JEC Ltd is een Zuid-Koreaanse fabrikant van pompen. Meer specifiek heeft JEC expertise in de productie van hygiënische draaizuiger-, lobben- en centrifugaalpompen, dubbele schroefspindelpompen en mengsystemen. Het bedrijf heeft meer dan 40 medewerkers in dienst en wordt wereldwijd ondersteund door een internationaal netwerk van dealers en distributeurs.

Het familiebedrijf De Verder Groep heeft wereldwijd 1700 mensen in dienst en is georganiseerd in twee divisies: de Liquids divisie biedt een uitgebreid assortiment aan verdringer- en hygiënische pompen, de Scientific divisie biedt hightech monstervoorbereiding en analyseapparatuur. Met meer dan 40 eigen handels- en productiebedrijven is de Verder Groep vertegenwoordigd op vier continenten. Naast het eigen distributienetwerk worden Verder producten verkocht via een netwerk van onafhankelijke distributeurs in een breed scala van landen wereldwijd.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics