Stodt eerste gecertificeerde scholingspartner van HEIDENHAIN in Nederland

0

Directeur van STODT, Jeroen Rouwhof,

HEIDENHAIN heeft opleider STODT als eerste in Nederland de status van Officieel Opleidingspartner van DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH toegekend STODT

De directeur van STODT, Jeroen Rouwhof, ontving het bijbehorende certificaat op 29 september jl. van de directeur van HEIDENHAIN Nederland, Jaap Bazuin. Deze overhandiging vond plaats in de nieuwe STODT-vestiging in het Noord-Brabantse Best.

Examen
Stodt is een zelfstandig kenniscentrum en praktijkopleider met meer dan 250 verschillende cursussen en BBL-opleidingen. STODT helpt bedrijven in de maakindustrie om hun engineering en productieprocessen te verbeteren en zo een blijvend hoger rendement te behalen. Hierbij ligt het zwaartepunt op de praktijk, deskundige begeleiding, advisering, een up-to-date lesprogramma en een modern CNC machinepark. Naast het opleidingscentrum in Hengelo heeft STODT sinds kort ook een volwaardig centrum in Best, volledig gericht op de technieken van de toekomst. Het verspaningscentrum is uitgerust met de modernste CNC-machines.

Uniek
STODT kan vanaf nu HEIDENHAIN programmeertrainingen verzorgen. Dit geldt voor het hele traject van basisprogrammeren tot aan vijf-assige bewerkingen en het werken met de 3D-tastsystemen. STODT Heeft ook de juiste programmeerplaatsen en machines waarmee ze deze trainingen in eigen huis kunnen verzorgen. STODT is in Nederland de eerste externe opleider met deze status.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics