STAR Group neemt Sentijn over

0

STAR Group neemt de organisatie Sentijn over, per ingang van 4 oktober 2018. STAR Group is marktleider in technische professionele dienstverlening op het gebied van consultancy, staffing/detachering en recruitment, met een jaaromzet van ca EUR 170 mln. Sentijn zal blijven opereren als aparte businessunit onder STAR Group. Met de extra kennis en expertise van STAR Group kan de kwaliteit van de dienstverlening verder worden uitgebreid en geoptimaliseerd. Met het behoud van de huidige directie blijft de samenwerking voor ingenieurs en klantrelaties ongewijzigd.

Diversificatiestrategie

De overname vormt de volgende stap in de verbredingstrategie van STAR gericht op het aanbieden van een breed pakket aan technische/specialistische dienstverlening en projectondersteuning aan diverse industriële markten. Deze strategische acquisitie stelt STAR Group in staat een meer prominente positie te creëren binnen de bouw- en infrastructuursector.

Internationale groei en ontwikkeling

De focus van STAR ligt op Nederland, België en Duitsland. ‘Een belangrijke reden voor groei is om onze medewerkers blijvend kansen te bieden zich te ontwikkelen binnen hun expertise door verder te diversifiëren binnen de gehele technische industrie. Naast groei richten we ons op het continu verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en het zoeken naar innovatieve ideeën en projecten om het werk voor de specialisten aantrekkelijker te maken en voor onze klanten de processen efficiënter in te richten.’ – Aldus Sil Hoeve, CEO STAR Group.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics